Николета стъпи накриво с Гергана Паси – отворено писмо до bTV!

След като семейство Паси заведе досъдебно производство срещу предаването на Николета Лозанова Папараци, Гергана и Соломон Паси написаха и отворено писмо до медията.

Отворено писмо

до
Г-н Павел Станчев,
Изпълнителен директор
на БТВ Медиа Груп

Уважаеми г-н Станчев,

В продължение на повече от месец нашето семейство е обект на нерегламентирано проследяване от хора, които работят за предаване (външна продукция) на ръководената от Вас телевизия.
С настоящото писмо (което БТВ ще получи и по официален ред) изразяваме категоричното си несъгласие записаните без наше съгласие кадри да бъдат излъчени по който и да било от телевизионните или интернет канали на БТВ Медиа Груп.

Моля незабавно да уведомите продуцентите на предаването „Папараци“, че не сме съгласни с разпространяването по какъвто и да било начин на заснетите кадри с нас и с лица от нашето семейство.

С уважение,
Гергана и Соломон Паси

***

Писмото е публикувано във Фейсбук профила на Гергана Паси, но е било изпратено и по официален ред. Подписано е и от двамата, като изразяват категоричното си несъгласие записаните без тяхно съгласие кадри да бъдат излъчени по който и да било от телевизионните или интернет канали на бТВ.

Преди седмица двамата споделиха публично притесненията си, че са преследвани от непознати автомобили и изпратиха писмо до МВР. В рамките на същия ден, историята бе разплетена – преследвачите се оказаха от екипа на НиЛо.

По инфо на BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 22 юни 2015 г.