Николета Лозанова двойно по-скъпа от Венета Райкова

Николета с 15 бона заплата

Рекордна заплата ще вземе Николета Лозанова за работата по предаването й „Поверително“ по ТВ7, съобщава „Всеки ден“. Бившата манекенка се е договорила за 15 000 лева месечно възнаграждение, което е осезаемо повече от доста други водещи. За сравнение Венета Райкова получава 2 пъти и половина по-малко пари, твърди вестникът.

След тази събота хитовият телевизионен таблоид навършва 1 месец от старта си, а резултатите му са повече от страхотни. Именно това е причината за високото възнаграждение, което водещата ще получи, научи „Всеки ден“. Първоначално тя се споразумяла за 10 бона на месец, но сега от медията й вдигат надницата.

„Много сме впечатлени от Николета, толкова е дисциплинирана и работлива, от нея няма никакви претенции, на каквито ни подлагат други водещи“, разкриват от екипа на шоуто. Предаването тръгна с апломб в ефира и във всеки брой поднася разкрития, пикантни новини и сензационни интервюта. Папараците на Лозанова правят удар след удар, а самата Николета се труди усилено, с което е спечелила заплатата си. Бившата на Валери Божинов спази обещанието си, което даде още докато бракът й вървеше по мед и масло, че докато е здрава и права, сама ще си изкарва парите.

Заради успеха на предаването, то ще бъде преместено с половин час по-рано, така че да се излъчва в истинския праймтайм на телевизионния ефир – 22.00 часа в събота. В първите си три броя „Поверително“ стартираше в 22,30 ч., ала интересът към него наложи разместване в програмната схема.

Инфо: VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2013 г.