Николета и Валери разделени, Алисия и Ники – ВНЛ? с онлайн видео и снимки

Николета и Валери разделени, Алисия и Ники – ВНЛ?

Валери разкарал Николета, тя кръшка на морето с бившето гадже на Преслава?

В същото време Ники Михайлов демонстрира страстни чувства към Алисия…

Една от най-одумваните светски двойки у нас – Николета Лозанова и Валери Божинов, от няколко дни не живее под един покрив. Новината бе потвърдена от приятели на двамата, а те самите отказват коментар.

Втръсналите на цяла България плеймейтка и футболист се разделили преди десетина дни след грандиозен скандал, който засуканата пловдивчанка устроила на любимия и баща на бебето й, твърди „Блиц“. Николета му потърсила сметка защо не се прибира навреме и защо непрекъснато по телефона му го търсели непознати девойки. Това, разбира се, ядосало Валери и той си събрал багажа и напуснал общото жилище.

В момента футболистът живеел напълно сам и се е върнал към ергенските си навици. Пред приятели пък споделил, че му е дошло до гуша от капризите на Николета и имал нужда да си отдъхне от нея.

Очевидно плеймейката не скърби много за известния си съпруг, тъй като веднага след като се изнесъл от къщи, заминала за Слънчев бряг на почивка. Малко преди това тя била забелязана в обятията на друг мъж. Оказа се, че новият й ухажор е бившото гадже на Преслава – Цветелин Маринов.

След тази клюка Ники и Алисия, „конкурентната“ двойка в изтъркания сапунен сериал, са на път да се окажат моралните победители.

Футболният национал Ники Михайлов намери нов оригинален начин да демонстрира любовта си към чалга певицата Алисия.

Вратарят публикува във Фейсбук профила на Алисия снимка на новите си ръкавици, на които е изписано нейното име и любовно послание. Kisses, Alisia, I love you, Love, Alisia, гласят надписите. Фотосът пък е озаглавен „Ловим те“, пише bliasak.bg.

Сладникавият завършек засега поставя Алисия, която не пропуска да благодари за жеста на Ники и му отвръща: „Поредният мил жест от страна на любимия ми човек 🙂 И АЗ ТЕ ЛОВИМ!!!“.

Фолк феновете очевидно се чувстват като свидетели на турска сапунка в реално време и искрено желаят на любимците си никога да не се разделят, като „онези двамата“ Валери и Николета.

Инфо Валери и Николета – агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 17 юли 2012 г.