Николета и Азис живеят сред прасета в „Къртицата“!

Звездите на „Къртицата” започнаха с претенциите!

Първите обитатели на Базата вече очакват своите стопани… а миризмата не е приятна!

Фитнес зала, собствен гардероб, международни разговори, специални хранителни продукти и музикални инструменти – това са част от изискванията на участниците в най-мащабното риалити шоу КЪРТИЦАТА, което стартира на 26 март по TV7. Звездите и този път не изневериха на имиджа си и предявиха най-различни претенции за трите месеца, в които ще живеят в изолация от външния свят. Дали продуцентите ще изпълнят всички прищевки на звездите предстои да разберем още днес!

Междувременно Базата посрещна първите живи същества, които ще станат част от най-мащабното приключенско риалити в България. Обитателите на Базата вече очакват пристигането на участниците в КЪРТИЦАТА. Това са домашните животни, с които ще съжителстват и за които ще се грижат 19-тимата авантюристи в КЪРТИЦАТА – рибите в езерото, кокошките около кладенеца и двете прасенца в двора. Звездите в шоуто рапърът 100 Кила, Азис, Николета Лозанова, Рут Колева, Емануела, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона, Жени Калканджиева, Деян Неделчев-Икебаната и Денис Родман, както и останалите участници ще трябва да се научат да съжителстват с тях като част от многобройните изпитания от престоя им в Базата. Всеки от 19-те участници вече е в пълна изолация в хотел в София и се приговя за най-голямото приключение в живота си.

Николета Лозанова беше отвлечена от шоуто „Къртицата“ без багаж и с право да направи само едно телефонно позвъняване, разкрива VsekiDen.com. Тя беше отведена от столично заведение, докато кротко пиеше кафето си с приятелки.

Красавицата нямаше никакво право да протестира и да откаже да тръгне, когато непознат мъж я помоли да тръгне с него. Той е отведе в черен луксозен автомобил към Базата на „Къртицата“. Единствените думи на стъписаната Николета бяха „но моля ви, позволете поне да си взема якето“.

Посрещни КЪРТИЦАТА на 26 март, 20:00 часа, TV7.

Търси КЪРТИЦАТА всеки ден, понеделник-събота, 20:00 часа. 

Гледай видео запис от предаването онлайн

Кокошките:

Езерото:

Коментари (0)

Публикувано в на 26 март 2013 г.