Николета „Добре дошла“ в новия хит на Алисия? Аудио!

Алисия промотира „Добре дошла” първо в iTunes

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=RIQh9ezxYfc

Както вече е известно, по желание на нейните фенове, които не можаха да си изберат един, Алисия записа новия си сингъл в два варианта – с два различни текста.

Първият, със заглавие „Пак съм тук”, излезе веднага след Нова година.

Тези, които бяха дали вотa си в допитването чрез Facebook за „Добре дошла” обаче отдавна са нетърпеливи да чуят своята песен-фаворит. Специално за тях звездата на „Ара мюзик” я пусна премиерно в iTunes.

„Живеем в ерата на мобилните апарати и високите технологии. Всеки ден получавам писма от моите приятели в социалната мрежа с молби да им дам снимки или песни с най-високо качество за десктопа на компютъра или за рингтон. Затова реших да изпробвам нещо ново – да им я предоставя чрез iTunes – платформа, насочена изцяло към хората, които искат любимите им парчета да са на един клик разтояние от тях.”, споделя изпълнителката, която винаги търси начин да бъде различна от масовото в поп-фолка.

 Алисия ще представи “Добре дошла” и на живо за първи път в четвъртък вечер (16.01.2014 г.) в Night Flight и кани всички “да я пеем заедно на това и на следващите мои участия в цялата страна”.

Именно тази версия на новия хит на Алисия се смяташе, че е директно насочен към особата на Николета Лозанова. Оказа се обаче, че плеймейтката не се е разделила с Валери Божинов, съответно текстът остана неадекватен към реалността.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2014 г.