Николай Дойнов от Нова женен за скандалната Петя Иванова

Половинката на Ники Дойнов се оказа една от топманекенките от близкото минало, чиито снимки са висели на календари в кабинките на тираджиите в цялата страна.

Анонимната дама, която новинарят продължава да пази далеч от светлините на прожекторите, се казва Петя Иванова и е била действащ модел в златните времена на Цеци Красимирова, Ивайла Бакалова и сестрите Боряна и Анна Шехтови. Макар да се е постарала да скъса със скандалната си манекенска биография, все още се намират нейни разкрепостени снимки, въпреки че днес е в амплоато на сериозна майка и жена.

След като приключила с фотосесиите, Петя се ориентирала към друга ексцентрична професия, а именно тази на стюардеса. В продължение на няколко години жената до Ники Дойнов летяла на борда на Кувейтските авиолинии. В арабската държава красавицата се докоснала до невиждан лукс и често била ухажвана от мастити бизнесмени и арабски шейхове. Насищайки се на живота в облаците, бившата моделка се прибрала в България, а звездата ѝ отново изгряла на небосклона на купоните. Петя била веселячка по душа и във всички клубове в столицата я посрещали с фанфари.

Разгулният ѝ начин на живот приключил, след като се запознала с Ники и отношенията им започнали да стават сериозни. Новинарят упорито криеше жената до себе си и не призна, че двамата очакват син, който се роди в началото на 2017 г. Тогава в публичното пространство излезе информацията, че дамата на сърцето на журналиста се казва Адриана, което е поредната заблуда по отношение на личния му живот.

Въпреки че зад гърба си оставила кариера на модел, Петя била солидно образована и именно с това направила впечатление на иначе претенциозния към жените Ники. Половинката му е завършила политически науки и бизнес администрация в Нов български университет.

В момента се водела на работа в една от най-големите кантори за недвижими имоти в столицата, но заради раждането излязла в майчинство, което щяло да продължи и през 2018 г. И в ролята на домакиня Петя се чувствала комфортно, а за всеотдайността Дойнов я възнаграждавал с непрекъснати почивки.

Само през изминалата година тримата със сина им Марко отмаряли в Австрия, Чехия, Гърция, Македония и в редица курорти у нас.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2018 г.