Никол Станкулова води „Денсинг старс“, Ангел танцува без Моисей

Новият Dancing Stars – „Спектакълът на сезона”

Най-строгият сред актьорите Калин Сърменов, заедно с кубинския покорител на женски сърца Алфредо Торес се присъединяват към журито на Dancing Stars

Певецът с най-гледан български клип в интернет – Ангел, този път без Моисей, ще замени харлем шейка с класически танци като участник в Dancing Stars.

Тази пролет мотото на Dancing Stars e “Спектакълът на сезона”.  В него очаквайте всичко: звезди, блясък, драма, ритъм, движение, поражение, победа…

Началото е  11 март /понеделник/ от 20.00 часа по Нова ТВ, а на следващата вечер по същото време ще се излъчи и второто LIVE издание. В двата поредни дни ще бъдат представени всички 14 двойки, чиито следващи изяви ще може да следите на живо всеки  понеделник и петък в ефира на Нова. В продължение на три месеца, понеделникът в Dancing Stars ще бъде ден за гала танци на двойките, които ще се оценяват от журито. Зрителите имат 24 часа да подкрепят своите любимци, до вторник, 22 часа. Сборната оценка от жури и зрителска подкрепа ще се представя на лайфа в петък и четирите двойки с най-ниски общи оценки ще танцуват отново. В петък публиката е господар, тя решава коя двойка да отпадне и кои да останат.

14 звезди и 14 професионалисти влизат в битка за любовта на публиката под строгия поглед на журито – Илиана Раева, Калин Сърменов, Алфредо Торес и Галена Великова. При официалното представяне на шоуто в столичния клуб GINGER, Илияна Раева каза, че ще бъде строга, толерантна, но най-вече обективна. Екзотичният Алфредо Торес сподели, че за него танцът е анти-стрес терапия, а това шоу ще бъде блестящо, красиво, интересно и изключително. Сексоложката Наталия Кобилкина отправи закачка към водещия Красимир Ранков, че мустаците винаги са секси. И за да докаже, че практиката е по-важна от теорията, Наталия се довери на страстния Алфредо в ритъма на аржентинското танго.

Валс, танго, фокстрот, куикстеп, румба, ча-ча-ча, пасо добле, самба, джайв и Бродуей са 10-те дисциплини, през които всяка от звездите ще премине заедно с професионалната си половинка. Двойките трябва да доказват не само уменията си на танцьори, но и силата на своите характери, артистични способности и личен чар, които ще превърнат една от тях в Големия победител! В рамките на три месеца животът на 28 души е танц – талантът ще флиртува с амбицията, чарът ще изпробва силата на волята – всичко това на сцената на Dancing Stars.

Темата на Dancing Stars 2013 е танцът като представление. Личните истории на звездите ще бъдат представяни чрез танц.

Освен с десетте задължителни танцувални стила, звездите ще изграждат своите образи и чрез провокативни freestyle изпълнения, където всеки ще може  свободно да изрази себе си.

Водещите Александра Сърчаджиева и Красимир Ранков ще разказват истории и ще представят герои. Танцуването ще бъде много повече от добре научени стъпки и умело изпълнени поддръжки. За първи път в световен мащаб шоуто ще има трима водещи. Изненадата е Никол Станкулова, която ще разкрива какво се случва зад кулисите.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 март 2013 г.