Никол Кидман в „Принцесата на Монако“ (2014) от bTV Cinema + гледай онлайн

Избрани филми по bTV Cinema

 

ПОНЕДЕЛНИК, 8 юни

21:00 ЧАСА

Принцесата на Монако 

Оригинално заглавие: Grace of Monaco (САЩ,Франция, Белгия, Италия, 2014 г.)

Жанр: Биографичен, драма

Режисьор: Оливие Даан

В ролите: Никол Кидман, Роджър Аштън-Грифитс, Робърт Линдзи, Джералдин Съмървил и др.

Гледай онлайн

Сценарият на „Принцесата на Монако“ е написан от Араш Амел и фигурира в прословутия Черен списък от потенциално успешните холивудски сценарии. Действието във филма се развива през 1962 г., когато принцеса Грейс изживява личностна криза.

Шест години след сватбата си с принц Рение III, принцесата се опитва да помири минало и настояще. Тя е разкъсвана между носталгията към предишния си живот на филмова звезда и настоящата й роля на съпруга на принц и майка на две деца, изпълнена с куп отговорости.

Когато отказва на предложението на Хичкок да се завърне към холивудската си кариера, тя изживява дълбока криза именно в момента, в който принц Рение III се опитва да модернизира Монако, намиращо се под натиска на френското правителство в лицето на Шарл дьо Гол.

 

СЪБОТА, 13 юни

14:00 ЧАСА

Убежище

Оригинално заглавие: Safe Haven  (САЩ, 2013 г.)

Жанр: Романтичен, драма, фентъзи

Режисьор: Ласе Халстрьом

В ролите: Джулиян Хоф, Коби Смълдърс, Джош Дюамел, Кълен Мос, Дейвид Лионс

Гледай онлайн

В малкото градче Саутпорт, Южна Каролина, пристига мистериозна млада жена на име Кейти, която не иска да говори за миналото си. Красива, срамежлива и затворена, Кейти e твърдо решена да не завързва никакви връзки с жителите на градчето, което от своя страна разпалва любопитството на хората относно нейното минало.

Но скоро серия от непредвидими събития я поставят в центъра на две връзки с мъже – единият е овдовелия собственик на магазин и баща на две деца Алекс, а другия е нейния прям съсед Джо. Въпреки опитите си да остане неутрална, Кейти започва все повече да се привързва не само към Саутпорт, но и към Алекс и неговото семейство.

Всичко това обаче не успява да притъпи мрачните мисли свързани с нейното минало, които продължават да я измъчват и ужасяват.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 юни 2015 г.