Никол Кидман и Мерил Стрийп във филмите по bTV – видео с онлайн видео и снимки

Никол Кидман и Мерил Стрийп във филмите по bTV – видео

Aнотации към филмовата програма на bTV за периода 2 – 8 юли 2012 г.

СЪБОТА, 7 юли
22:50 ЧАСА
Пасажер 57
Оригинално заглавие: Passenger 57 (САЩ, 1992 г.)
Жанр: трилър, екшън
Режисьор: Кевин Хукс
В ролите: Уесли Снайпс, Брус Пейн, Том Сайзмор, Елизабет Хърли, Алекс Датчър, Брус Грийнуд, Робърт Хукс

Гледай видео анонс онлайн

Джон Тъкър (Снайпс) е експерт по сигурността. Той попада в самолет, отвлечен от терористи, и е единствения шанс на хората на борда да оцелеят. Сега Тъкър трябва да превъзмогне вината си и спомените си за мъртвата си жена, която не е можел да спаси в подобна ситуация, да отстрани терористите и да спаси пасажерите от полет 163!

00:30 ЧАСА
Козина: Въображаем портрет на Даян Арбъс
Оригинално заглавие: Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus (САЩ, 2006 г.)
Жанр: драма, биографичен
В ролите: Никол Кидман, Джейн Александър, Робърт Дауни Мл., Тай Бърел, Харис Юлин

Гледай видео анонс онлайн

Никол Кидман и Робърт Дауни Мл. са забележителни в този въображаем портрет на известната фотографка Даян Арбъс. От прозореца на нюйоркския си апартамент, самотната домакиня Даян Арбъс (Никол Кидман) среща погледа на маскирана фигура на улицата – загадъчният нов съсед (Робърт Дауни Мл.). Привлечена от него и твърдо решена да го снима, Даян се осмелява тайно да влезе в апартамента му и така потегля на пътешествие, което ще отключи най-дълбоките и желания и ще събуди невероятния и талант.

НЕДЕЛЯ, 8 юли
13:00 ЧАСА
Нинджа от Бевърли Хилс
Оригинално заглавие: Beverly Hills Ninja (САЩ, 1997 г.)
Жанр: комедия, екшън
Режисьор: Денис Дъган
В ролите: Крис Рок, Крис Фарли, Робин Шоу, Натаниъл Паркър, Николет Шеридън

Гледай видео анонс онлайн

Хару (Крис Фарли) не е типичният нинджа. Всъщност е точно обратното на традиционната представа за загадъчните воини – той е дебел, непохватен, глуповат, но много благороден. Като бебе е намерен от японски клан, който се е посветил на тайно изкуство за самозащита и оцеляване. Според тях се е сбъднала древна легенда, която гласи, че дете не от техния народ ще се превърне в най-големия нинджа майстор. Но въпреки усилията им Хару не се доближава никак до образа на предречения избран воин. Точно към него обаче се обръща за помощ красавицата Алисън (Николет Шеридан), излизаща със загадъчен мъж. Хару се наема да й помогне и се озовава в Бевърли Хилс, където може да приложи наученото… и смехът започва…

20:00 ЧАСА
Извличане
Оригинално заглавие: Rendition (САЩ, 2007 г.)
Жанр: трилър, драма
Режисьор: Гавин Худ
В ролите: Алън Аркин, Питър Сарсгард, Игал Наор, Омар Метуали, Мерил Стрийп, Рийз Уидърспун, Джейк Джиленхол

Гледай видео анонс онлайн

Когато по време на презокеански полет един мъж изчезва внезапно, това предизвиква вълна от реакции в столицата Вашингтон.

Решена на всичко, за да разбере истината, съпругата му започва издирване, в което се включват ветеран и млад агент от ЦРУ, само за да се озоват оплетени в сложна мрежа от измами, конспирации и свръхсекретна информация – много по-опасна от лъжите, които я прикриват.

01:00 ЧАСА
Паприка
Оригинално заглавие: Paprika (Япония, 2006 г.)
Жанр: анимация
Режисьор: Сатоши Кон
В ролите: Мегуми Хаяшибара, Торо Фуруя, Коичи Ямадера

Гледай видео анонс онлайн

Пригответе се за потапяне в света на фантазията, където реалността и сънищата се преплитат в калейдоскоп от визуална гениалност. Тази вълшебна приказка разказва за революционна машина, която позволява на учените да записват сънища.

След като машината е открадната, смел детектив и брилянтен терапевт обединяват силите си, за да я върнат, преди тя да попадне в ръцете на ,,терорист на сънищата“. Впечатляващата японска анимация е дело на известния режисьор Сатоши Кон.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юли 2012 г.