Нико Тупарев отиде в „На кафе“, но… влезе в Биг Брадър Фемили :) с онлайн видео и снимки

Нико Тупарев отиде в „На кафе“, но… влезе в Биг Брадър Фемили :)

Продуцентът на „Big Brother family” разкрива отношенията в собственото си семейство

Продуцентът на „Big Brother family” Нико Тупарев разкри пред Гала какви са отношенията в собственото му семейство. В ефира на „Нова телевизия” най-успешният продуцент в България призна, че вкъщи съпругата му е продуцентът: „Катя доста ме строява вкъщи, но на мен ми е приятно”.  Нико е женен за шефката на една от най-успешните рекламни агенции у нас – Екатерина Попова.

Тя има 14-годишна дъщеря от първия си брак – Нора, която живее заедно с майка си и Нико. Преди две години на бял свят се появи Тома – плод на любовта между Тупарев и красивата му половинка.

В „На кафе” продуцентът призна, че се е притеснявал много от това как Нора ще го приеме, но още по-притеснена е била Катя. Нико и тийнейджърката обаче бързо намират общ език и са в прекрасни отношения. Тупарев похвали каката за това, че е много отговорна и умее да се грижи добре за братчето си.

„Катя е поела грижите за сина ни, аз й помагам, но тя никога не е доволна. Въпреки това смятам, че правя повече за детето си от 90% от българските мъже”, уточни продуцентът на най-мащабния тв проект – „Big Brother family” започва в понеделник, 22 март.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 март 2010 г.