Ники признава изневяра? Следвай ме с. 2 еп. 13

Една лъжа е на път да раздели Бела и Ники от „Следвай ме“

Двойката е по-влюбена от всякога, но изневярата на Ники заплашва да се появи наяве

Когато любовта съществува, няма сила, която да й се противопостави. Освен едно – лъжата. Взаимоотношенията между Ники и Бела са повече от романтични – той изненадва любимата си с пикник в парка и двамата са по-влюбени от всякога. Това, което не му дава мира обаче, е изневярата му с най-добрата приятелка на Бела – София.

Първата му сериозна и истинска връзка започва с лъжа и той решава, че трябва да признае това на Бела в името на любовта. Ники споделя намеренията си със София, която го подкрепя и хитро преценява, че това може да е в нейна полза, за да спечели вниманието му.

Дали все пак Ники ще реши да признае какво е направил пред Бела? Разберете в най-новия епизод на „Следвай ме“.

В същото време Алекс и Йоан посещават училищния психолог – това е условието, което директорът им поставя, за да не ги изключи. Дали враждата между Алекс и Йоан ще прерасне в приятелство?

Ревност измъчва Петя, която не може да си намери място, че Петъо никога не е правил жестове към нея, така, както прави с новата му приятелка Катя.

Ще признае ли Йоан на Бела какво е извършил, ще станат ли приятели Алекс и Йоан, вижте в новия епизод на „Следвай ме“ първо във Vbox7.com.

Гледайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 ноември 2017 г.