„Ники Кънчев под наем“ и „Разбий Иван и Андрей“ – нов кеф по „Нова“! с онлайн видео и снимки

„Ники Кънчев под наем“ и „Разбий Иван и Андрей“ – нов кеф по „Нова“!

Емблематични лица на Нова ТВ влизат в нови роли тази есен

Зрителите ще има ключова роля в новите предавания „Ники Кънчев под наем” и „Разбий Иван и Андрей”

Него сме свикнали да виждаме винаги в костюм, а тях двамата – седнали зад бюро. Той задаваше въпроси и раздаваше чекове, а те настаняваха гостите си на меко канапе и ги засипваха с теми и изненади.

Тази есен обаче всичко това ще се промени, защото емблематичните лица на Нова ТВ ще влязат в нови роли. Ники Кънчев ще смени строгия костюм със спортно-елегантна униформа в най-новото следобедно предаване „Ники Кънчев под наем”, а тандемът Иван и Андрей буквално ще ни разкажат играта в телевизионното състезание „Разбий Иван и Андрей”, което ще се излъчва веднъж седмично.

Всеки делничен ден Ники Кънчев ще се „дава под наем” на всеки, който има нужда от помощ и съдействие при разрешаването на даден проблем. От своя страна, водещият обещава да използва всичките си знания, умения и контакти, за да разреши случая и да улесни живота на хората. Ще пътува из града и страната със своя автомобил, ще разчита на армия от най-подходящите експерти, ще помага и ще дава ценни съвети на зрителите по всякакви теми и ще им спестява време, пари, нерви и усилия.

Тандемът Иван и Андрей пък хвърлят ръкавицата към всички, които искат да се изправят срещу тях в една различна, невиждана досега и много забавна битка.

Двамата сериозно ще трябва да наблегнат на физическата си подготовка и издръжливост, защото ги очакват какви ли не изпитания – ще покриват нормативи, ще разчитат на своята ловкост и сръчност, ще доказват знания в различни видове игри, а срещу тях ще може да се изправи всеки, които има куража да „разбие” водещите.

Освен че ще представят емблематичните лица на Нова ТВ в нова светлина, двете предавания си приличат и по още нещо – най-важните и ключови участници са самите зрители, които могат да се записват за участие още от 10 август. Всеки, който иска да „наеме” Ники Кънчев, за да му помогне в разрешаването на даден проблем, може да се запише за участие на сайта на предаването www.nikipodnaem.novatv.bg или като се обади на телефон 02 955 95 31.

Тези, които доволно вече потриват ръце и нямат търпение да се изправят срещу Иван и Андрей, трябва да малко да изчакат. До дни за тях ще бъде открит специален номер.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 август 2011 г.