Ники Георгиев женен за йога инструктор, кум – режисьорът Кико!

“Ожених се. Вече ме търсете само по работа”, написа във фейсбук Николай Георгиев, актьорът, който в момента се състезава в “И аз го мога” по „Нова“.

С любимата си Славина, която е инструктор по йога, са заедно от две години, като от 9 месеца двамата имат малкия Теодор. Сега избират да сключат брак без да го планират дълго.

“Нямаше сватба. Само се разписахме в гражданското. Планираме тържеството за лятото. В нашето село Борущица, което е в Стара планина, има малък параклис”, каза пред “24 часа” Георгиев.

Те решават съвсем спонтанно да се подпишат. Не искат да се шуми около събитието. “Ние не го правим за другите, а за нас си. Затова не е сватба, на която каним половин България. Но пък половин България разбра, че и аз го мога – ожених се”, пошегува се актьорът. По тази причина на 2 май той и Славина се женят в тесен кръг.

В ритуалния дом на “Г. М. Димитров” в София влизат само те, 9-месечният им син, пременен с червена папийонка, и кумовете. В тази роля влизат приятелка на Славина, която пристига от Швейцария, и режисьорът на “Като две капки вода” и “И аз го мога” Кирил Киров. “Избрахме го, защото е изключително чист и искрен човек. На практика се самопредложи за кум във фейсбук”, разказва Георгиев.

Инфо: вестник 24 часа

Коментари (0)

Публикувано в на 12 май 2015 г.