Nightmares on Wax Soundsystem идват за специална уиски вечер

След Alice Russell към Bushmills Brothers се присъединяват и Nightmares on Wax на 24 октомври

След като британската соул звезда Alice Russell потвърди участието си на специалната вечер, организирана от ирландското уиски Bushmills с 4-вековна история, към нея с изпълнения на живо ще се присъединят и още едни добре познати артисти – Nightmares on Wax Soundsystem (NOW).

От 1608г. ирландското уиски Bushmills заедно с музиката са душата на моментите, когато приятелите се събират заедно. Това е и смисъла на предстоящето събитие на 24 октомври Bushmills Brothers with soul.

За да е истинско Bushmills Brothers изживяване, в което всички споделят еднакви ценности, организаторите са подбрали именно артисти, които се отличават с неповторим стил, далеч от мейнстрийма и силно повлияни от соул звученето.

И ако стила на Alice Russell преминава от блус и меланхоличен соул, през фънк до госпел и джаз, именно соул музиката е скритата сила на Nightmares on Wax, която се долавя изпод синтетичните звуци.

Основателят на NOW е George Evelyn (на снимката), известен още и като DJ EASE, чийто продукции са сред първите рилийзи, издадени от световния лейбъл Warp Records. Той започва музикалната си кариера с изключителен интерес към хип хопа още в далечната 1991 г.

От тогава, България и целия свят стават свидетели на редица албуми, добре познати компилации и любими парчета с чил аут и соул звучене. Желанието на основателя за създаването на голяма формация от музикатни се превръща в реалност и изпълнението на музика на живо става неразделна част от NOW.

Автентични и неподражаеми, както и самото уиски Bushmills, изпълненията на живо на Alice Russell и Nightmares on Wax ще превърнат октомврийската вечер в истински празник за любителите на качествената музика.

Повече информация за предстоящото събитие ще намерите от 1-ви октомври на www.bushmills-bg.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 септември 2009 г.