NI.co – Само на думи MP3 и видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=glyXWZbpwVc

Потърси MP3

Новата година поставя своето стилно музикално начало с новия сингъл на NI.co. След успеха на „Да останеш тук“ през 2016 година Ники Николов, Кирил Диков и Влади Христов опаковат в ноти и визия „Само на думи“.

„Идеята на парчето е да избягаме от голите обещания и ситуацията „едно се говори – друго се прави. Огледайте се: наоколо сякаш всички само празнословят, обещават, а делата са малко“, разказва фронтменът на групата Ники Николов.

Освен стилното съвременно звучене, характерен за NI.co. остава дълбокия смисъл в думите към песните. Преди две години, когато групата издаде „Да останеш тук“, текстът беше тема на есе за учениците в пловдивската френска гимназия, а самата песен се изучаваше в часовете по музика в софийски училища.

„Много държим на текста. Аз винаги съм можел да пиша истории, литературата ми е силна страна“, споделя Ники. А като добавим и образованието по журналистика, може би няма нищо странно в това, защо темите в песните на NI.co. са винаги въздействащи и актуални.

Както преди, така и за идеите в новите си проекти, групата се доверява изцяло на вокала си и мениджър Ники Николов. Текстът и музиката на „Само на думи“ са негови, като има участие и в аранжимента, направен съвместно с Дани Димитров от Deep Zone Project. Главната роля в режисурата отново е за Ники, като видеообработката е поверена на Павел Дюлгерски (Campa Records).
Видеото прави своята промоция в новосъздадения YouTube канал на NI.co. Проектът е и първият, който Ники Николов продуцира самостоятелно, а „Само на думи“ е водещия сингъл от предстоящия втори албум на групата.

Повече за NI.co:

NI.co е проект на музиканта Ники Николов (вокал и китара), съвместно с Кирил Диков (бас) и Владислав Христов (барабани).

Бандата е формирана през пролетта на 2012г., а идеята, която събира триото е осъществяването на клубно трибют-турне по случай 50-годишнината на легендите “The Rolling Stones”.

През 2016г. излиза дебютният албум на групата, озаглавен „Грам Срам“, продуциран от лейбъла на група „Мастило“ – Mastilo Music. Той съдържа 12 парчета, включително едноименното парче „Грам Срам“, както и всички други популярни сингли на групата: „Да останеш тук“, „Някой“ и други.

2018г. поставя ново начало за NI.co с песента „Само на думи“, като тя е първата от поредица нови песни, които групата ще издаде до лятото.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2018 г.