NFL Draft Order 2022, Tracker, Начално време, Как да гледате, Поточно предаване на живо, Новини, Mac Draft Central

Проектът на НФЛ за 2022 г. най-накрая пристигна и се очаква да се превърне в един от най-непредвидимите драфтове от десетилетия. Номер на консенсус. 1 без избор на куотърбек, драфта ще държи феновете на пръсти през цялата вечер, кои отбори ще играят шах и кой играч ще бъде избран на определени места. Осем отбора имат няколко избора в първия рунд, което прави драфта още по-интригуващ, когато искат да обменят (или да отстъпят) отбори в първия рунд.

Повечето отбори са направили няколко селекции от първи кръг в един проект от 1967 г. насам. Осем отбора в момента нямат селекция от първи кръг в драфта на NFL 2022, което би било общ рекорд за време за драфта.

Можете да видите седемте бели приемници, взети в първия рунд на този драфт, което е в съответствие с рекорда, поставен през 2004 г. Ейдън Хътчинсън, Тревън Уокър и Кейвон Теботокс са претендентите за общото място номер 1 и всички те могат да отидат на първо място. Три – Това е първият път, когато трима защитни линейни играчи са били първи-трима избор по време на общия драфт.

По-долу ще намерите всичко, което трябва да знаете за този проект през уикенда, от класиране на фючърси до изпити – и цялата фалшива чернови и вътрешна информация, която можете да получите. Можете да следите Всеки избор тук.

Ред за първи кръг

Ето пълния проект на заповед – Всички 262 изпита.

Кога и къде е черновата?

Драфтът на НФЛ 2022 ще се проведе в Лас Вегас, година след като драфта се проведе в Кливланд. Ето списък с 21 възможности Това ще присъства.

READ  Проблемът с TRS зад забавянето на Верстапен в Испания Q3

Черновата ще бъде в различни мрежи. NFL мрежаESPN и ABC осигуряват покритие и можете да предавате на живо Фуподив. Началните часове за всеки кръг са тук:

  • Четвъртък, 28 април, от 20 ч. ET
  • 29 април, петък, от 19 ч.
  • Събота, 30 април, обяд ET

Класиране на потенциалните клиенти (като цяло)

Щракнете тук за пълното ниво на мъдрото класиране Представено от CBS Sports.

Манекен чернови център

Въпреки че този драфт е непредсказуем, всеки може да гадае кой ще изберат Ягуарите в първия кръг в Джаксънвил. Кога първият куотърбек ще бъде отстранен от борда? И кой ще ги вземе? С.

За да разберете кого трябва да изберат отборите с множество избори в първия кръг, вижте Кой е нашият НФЛ Избрани писатели тук!

Ето някои други чернови на статии, които стигат до кръг 1:

Вътрешна информация

Нашите инсайдери от НФЛ Джейсън Ла Конфора и Джонатан Джоунс изготвиха проект вместо вас. Ето най-новите от всеки:

От въображаема гледна точка

Не е твърде рано да се подготвите за своя фентъзи футболен сезон (признайте се, новобранците могат да спечелят шампионата вместо вас в спускащата се лига). Нашата фентъзи CBS Крис Тауърс видя най-големите фантастични въпроси в първия кръг. Към NFCИ AFC.

За списък с лични профили с най-добрите възможности Натисни тук.

За тези, които залагат там

Искате ли да спечелите малко пари този уикенд? Нашият йорданец Таяни го видя Пет най-добри предизвикателства за разглежданеС Уилям Хил спортни залагания Player Prop състезания.

Някои забавни факти за тазгодишната чернова

  • Влизайки в драфта на НФЛ за 2022 г., осем отбора имат няколко избрания от първия кръг: Детройт Лайънс, Грийн Бей Пакърс, Хюстън Тексас, Канзас Сити Чийфс, Ню Йорк Джайънтс, Ню Йорк Джетс, Ню Орлиънс Сейнтс и Филаделфия орли. Повечето отбори са направили няколко селекции от първи кръг в един и същи проект от 1967 г. (последен път през 2020 г.).
  • Осем отбора в момента нямат селекция от първи кръг в драфта на NFL 2022. Повечето от отборите, които не са били избрани в първи кръг от 1967 г. на драфта, са седем (последният през 2020 г.).
  • Три дълги суши, Сиатъл Сийхоукс (1993), Далас Каубойс (1989) и Ню Орлиънс Сейнтс (1971) формират куотърбек в 1-ия рунд. Тези двама собственици може да прекъснат тази серия тази година.
  • Последният избор на Синсинати Бенгалс от първи кръг – общо 31-ви.
  • Щатът Охайо и USC имаха 72 играчи в първия кръг от ерата на Common Draft (от 1967 г.). Очаква се Бъки и Троянци да имат още един избор в първия кръг тази година.
READ  Джони Ноксвил победи Сами Джейн

Вече са налични шапки за драфтове за NFL 2022

Драфтът на НФЛ 2022 е тук! Вземете официалната монтирана и регулируема шапка NFL Draft 59FIFTY още сега и вземете избора на вашия отбор. Пазарувайки тук, вижте бъдещето на вашия екип, направете го и бъдете стилни.

Може да получим комисионна за покупки, направени чрез тези връзки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.