Незрящата Богдана от България търси талант е „лоша инвестиция“?!

Богдана Петрова вече е независима, твори нов сингъл

Незрящият талант се раздели с Юнивърсъл, мечтае за албум

Незрящият талант Богдана Петрова вече е независима. Победителката в първи сезон на риалити формата „България търси талант“ бе на гости в редакцията на пловдивския сайт „Под тепето” с кучето си водач Жизел и майка си след поредния учебен ден в Музикалната академия – Пловдив. Боги съобщи, че договорът й с Юнивърсъл Мюзик Груп приключи. В момента има свободата да мечтае, да твори и да прави всичко онова, което не е имала възможността да стори в последните няколко години. Самата тя казва, че няма лоши чувства към компанията, която я взе под крилото си след „България търси талант“. Факт е обаче, че продуцентите не шлифоваха диаманта и не извадиха онова, което всички меломани искаха.

„Преди се чувствах като човек, работещ в корпорация, на трудов договор и с работно време. Сега съм свободна и се надявам това да промени много неща. Не съм обидена на никого. Не приемам нещата лично. Тъй като това се случва с всички изпълнители. Компаниите не се възползват достатъчно от нас, колкото и неприятно да звучи това. Нямат енергия, нямат стимул да го правят, тъй като инвестициите не се връщат. Когато го правиш заради музиката, а не заради парите, имаш стимул. Така е при мен и така ще бъде“, казва Боги, докато нежно милва златокосместата голдънретривърка Жизел.

Момичето, което разплака цяла България с невероятния си глас, тепърва ще разбере дали независимите играчи в шоубизнеса имат шанс. Оптимистка е, мечтае за албум. „Гмуркам се на дълбокото, пък каквото стане. Не затварям врати, тъй като напоследък се появяват компании, които имат свежи идеи, сериозни са. Такъв пример е новият лейбъл, който се роди в столицата. Важно е да се знае, че хората забравят, бързо забравят. Затова и постоянно трябва да им се напомня. И да се работи. В днешните времена с една песен на година не може да си на върха, както правеха „Каризма“, например. А и поп музиката няма голям пазар, силна реклама, и съдбата на почти всяка песен е да бъде забравена след няколко месеца. Затова много е важен стилът на работа“, нахвърля Боги.

В момента Богдана Петрова работи над новия си сингъл, чийто клип приключва до дни. Мисля, че хората ще го харесат, усмихва се очарователно талантливата пловдивчанка.

Второкурсничката в АМТИИ още се радва на успеха си с Химна на Пловдив, който изпя. „Често го изпълнявам, тъй като ми го искат по събития. Хората стават на крака, уважават го, дори едно страхопочитание има. Това ме прави доволна – значи имало защо, има ефект. Пък и Пловдив е моят град, искам да става все по-хубав, по-музикален, по-привлекателен“, допълва певицата.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2013 г.