„Незабравима“ Еда – Йозлем Йълмаз тежи 47 килограма

Звезда от „Незабравима” на диета… за напълняване

Еда и Харун от хитовия сериал в битка за „Най-красива любовна двойка” в кампанията „Фамилията решава”

Само 47 килограма – точно толкова тежи звездата от хитовия турски сериал „Незабравима” Йозлем Йълмаз, по-известна сред българските зрители като екранната си героиня Еда. Именно затова чаровната актриса се е подложила на диета за напълняване.

Йозлем Йълмаз стана любимка на публиката, след като заедно с екранния си партньор Серхан Яваш изиграха водещата любовна двойка в поредицата „Незабравима”. Именно затова следващата седмица (28 октомври – 01 ноември) те ще се състезават в кампанията на Диема Фемили „Фамилията решава” в категорията „Най-красива любовна двойка”. Конкуренция ще им бъдат Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден („Перла”) и познатите като Сабиха и Галип от „Любов назаем” Айча Варлъер и Еркан Петеккая. Отново, от понеделник до петък, на Facebook страницата на медията facebook.com/diemafamily зрителите ще могат да гласуват за своите любимци.

След участието си в „Незабравима” Йозлем и Серхан се скриха от публиката и медиите за повече от година и дори отказваха предложения за нови сериали. Серхан Яваш се върна за известно време към другата си професия – учител по тенис, и дори преподава една година в колеж на азиатския бряг на Истанбул. През това време пък Йозлем се сгоди за любимия си, с когото са заедно в продължение на вече 2 години. Именно в този период, в който прекарва по-голяма част от времето си вкъщи и няма професионални ангажименти, турската звезда отслабва драстично.

И двамата обаче вече активно са се върнали към актьорството. От началото на октомври Серхан започна снимки в новата телевизионна поредица „Написах името ти в сърцето си“ – драматична любовна история под знака на отмъщението, чийто снимки се провеждат в Истанбул и в един от най-древните градове в Югоизточна Турция – Мидят (тук се развива и голяма част от действието в „Щастливи заедно“). Йозлем пък се снима в една от най-гледаните телевизионни поредици – „Беглец“. Макар да е още в началото, сериалът е на път да заеме челно място в класациите. Той разказва историята на полицай, който убива сина на един от най-влиятелните мафиоти и е принуден да се укрива в отдалечено градче в Анадола.

За кого ще гласуват зрителите и коя двойка ще получи признанието „най-красива”, ще разберем следващата седмица. Междувременно, до този петък, 25 октомври, почитателите на турските сериали могат да дават своя глас за любимите си актриси.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2013 г.