„Незабравима“ – Еда и Мелда се завръщат в ефира на „Нова“! с онлайн видео и снимки

„Незабравима“ – Еда и Мелда се завръщат в ефира на „Нова“!

Новите епизоди на „Незабравима“ –  от 14 юни по Нова ТВ

Телевизионната сага със сестрите Еда и Мелда, разделени от любовта си към един и същи мъж, получи още две награди в Турция

Турският телевизионен сериал „Незабравима„, който продължава да се излъчва в Турция от АТВ, получи още две награди.  Те бяха определени от читателите на списание „Сиясет“ (Политика), които са главно преуспели в професията си хора и бизнесмени.

Резултатите от анкетата, направена в Турция, Севернокипърската турска република и Азербайджан показват, че „Незабравима“ е най-добрият турски сериал, а изпълнителят на ролята на Харун – Серхан Яваш, е най-добрият телевизионен актьор в Турция за годината.

В допитване сред зрителите, направена от търговския център „Армони Парк” в Истанбул, Серхан Яваш и неговата партньорка Йозлем Йълмаз, която изпълнява ролята на Еда, са посочени като най-вълнуващата телевизионна двойка.

В края на 2009 г. „Незабравима“ беше признат за най-добрия сериал на годината от влиятелния ТАЧЕД – Съюза на анадолските работещи и пенсионери, който всяка година определя най-успешните политици, представители на местните органи на властта, на гражданските организации, на печата и изкуството.

Телевизионната сага със сестрите Еда и Мелда, разделени от любовта си към един и същи мъжХарун, продължава в ефира на „Нова телевизия” на 14 юни.

Коментари (6)

Публикувано в на 31 май 2010 г.