NEXT TV 22.05.2015 – DJ UMEK, Ubisoft, Serious Sam с онлайн видео и снимки

NEXT TV 22.05.2015 – DJ UMEK, Ubisoft, Serious Sam

Словенският DJ UMEK с интервю за NEXT TV тази вечер

Единственото по рода си младежко предаване в българския ТВ ефир NEXT TV по BOX TV ще срещне зрителите на електронната музика с иконата UMEK, който изнесе страхотно шоу в столичен клуб навръх рождения си ден. Очакват ни още интересни гости и включвания от горещи партита и събития в страната.

Геймърското съдържание ще остави зрителите будни до ранни зори, като в програмата са включени ревю на Carmageddon: Reincarnation, III част на Историята на Ubisoft, както и ретро рубрика, която ще разгледа част от епичната поредица Serious Sam. За любителите на електронния спорт – новини около очаквания с интерес национален шампионат на ESL, а малко след полунощ водещият Роро ще ни потопи в мистиката на игрите-куестове.

Какво още? – вече традиционната рубрика за покер, разбира се! Очакват ни още новини от японската култура като аниме рубриката Слави, ревю на комикси и други. Питате за кино? – ревю на „Утреландия”, ревю на сериала “Викинги”, профил на Джордж Клуни и още, и още!

NEXT TV е в ефир всеки петък от 20:00, както и на повторение всеки вторник от 22:00, по BOX TV, Twitch TV, Arenabg.com и на www.NextTV.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2015 г.