New York Mets Jacob deGrom е жив зад Force Game 3

НЮ ЙОРК – Ас на Метс Джейкъб де Гром Не можах да не помисля за бъдещето си в събота вечер. Със свободна агенция и San Diego Padres, които взеха Игра 1 от серията с уайлдкард на Националната лига, deGrom каза, че е започнал в Игра 2, знаейки, че ако не хвърли добре, може да се окаже, че хвърля в Сити. Полето като среща.

„Това ми мина през ума, но имаше надежда, че можем да спечелим бейзболен мач и да продължим да играем“, каза де Гром.

Той направи шест ининга и допусна пет попадения и два ръна с осем удара при победа със 7-3 в Метс. Победата гарантира, че DeGrom ще има поне още един ден да носи униформа на Mets, когато Padres и Mets играят Game 3 в неделя вечерта.

DeGrom даде тона рано, хвърляйки 12 терена над 99 mph и седем над 100 mph в играта. Той пенсионира играча начело в състава на Падрес Джон Сото И Мани Мачадо Осцилира. През цялата вечер, deGrom разчиташе предимно на своята бърза топка – която надхвърли 100 мили в час на 19 от неговите 99 терена – и слайдър, хвърляйки своята крива топка два пъти и неговата смяна шест пъти. Шестдесет от неговите терени бяха удари.

Падрес вкара два ръна на DeGrom, първият от хоумрън Трент ГришамВтората му за толкова нощи.

„Трябва да наклоня шапката си пред Трент, този Хоумър, почувствах, че това беше добър удар и той го удари“, каза де Гром.

Вторият пробег дойде, след като DeGrom извади Grisham, за да поведе в петия ининг, като аутфилдер на Padres. Професор Джуриксън Единичен удар на RBI в дясното поле. DeGrom хвърли пет последователни плъзгача в удара на Profar с шест стъпки.

READ  Тайгър Уудс се завръща в действие и ето как изглежда той в PGA Championship

„Това е мястото, където ми се иска да бях отишъл на бързата топка“, каза Профър в at-bat deGrom. „Почувствах, че беше добре; хвърлих му няколко подред и той запази един справедлив.“

DeGrom каза, че е ударил жлеб на могилата в последния си ининг.

„Плъзгачът беше хубав и бърз, наистина [Padres first baseman Brandon] Друри, хвърлих един долу, където исках,“ каза DeGrom. „Първоначално бяха малко по-далеч, не толкова високи, колкото исках. Имах чувството, че направих корекция там и шестият ининг се почувствах страхотно.“

След като де Гром напусна, мениджърът на Метс Бък Шоуолтър направи необичаен избор Едуин Диас В седмия ининг. Тъй като Гришам беше ударил два домакина срещу Метс в първите два мача от серията, Шоуолтър искаше да предизвика аутфилдера на Падрес с най-силното освобождаване на отбора, преди Сан Диего да поведе с 3-2 в серията.

Срещу Диас Гришам нанесе удар преди хващача на Падрес Какво ще кажете за Остин Отделно до средно. След това Диас се отказа от Профър и Сото, за да завърши седмия ининг.

Диас се върна за осмия ининг. Когато Мачадо беше наказан, той ходи Джош Бел и удари Джейк Кроненуърт. След това Шоуолтър смени Диас с облекчение Адам ПиколоЯр удари Друри, за да сложи край на ининга.

Шоуолтър каза, че не е имал намерение Диас да продължи три ининга, за да завърши играта.

„Докато те бяха в линията на вата, имахме проблеми с Гришам. Не планирам да минавам през третия ининг с него“, каза Шоуолтър за Диас. „Имаше неща, които можеха да го променят; ако имаше два ининга на осем терена, щях да се замисля.”

READ  Мъск танцува за първите шофьори на Teslas от новата немска гигафабрика

Диас поиска да остане в играта, за да довърши Drury, но Showalter каза, че трябва да е на разположение за игра 3 в неделя.

„Чувствам се добре. Мислех, че мога да измъкна Друри, но той каза, че има нужда от мен утре и това е достатъчно за днес“, каза Диас. „Така че казах да спечелим утрешния мач.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.