Невероятни купони те чакат в L.A. клуб през ноември месец с онлайн видео и снимки

Невероятни купони те чакат в L.A. клуб през ноември месец

ПРОГРАМА на L.A. клуб до 18-ти ноември

Понеделник – STAFF парти с Лейди Би

50 процента намаление ще получат всички работещи в сферата на обслужването – бармани, сервитьори и готвачи, които посетят нашето Staff party. Намалението важи за определен вид водка, уиски и шарк. Заповядайте на Staff парти – голямото нощно забавление в понеделник вечер на всички работещи в заведенията на София. Вижте с какво ще ви изненада екзотичната Лейди Би.

Вторник – Караоке парти с Лейди Би и Пламена

Всеки вторник само в L.A. клуб може да проверите своите певчески способности, като се включите в най-атрактивното, най-новото и нетрадиционно караоке парти с щурата Лейди Би и пламенната Пламена от “Мюзик айдъл”.Двете ще ви подкрепят при всяко едно изпълнение на сцената. Може да изберете от най-1000 български и чужди песни. Елате и вижте, какви награди ви очакват!

Сряда- “Профил парти”

Клуб L.A. представя всяка сряда най – добрите профилирани партита в нощна София. На 4 ноември – сряда “Бяло парти”. Още на входа ще ви посрещнат нашите аниматори – статуи в бяло, целия клуб ще бъде в неоново осветление, за да изпъкнат още по силно вашите бели дрехи, с които ви очакваме. Музиката, която ще звучи тогава ще бъде комерсиален хаус. Клуб L.A. ще бъде най-сюреалистично заведение.

На 11 ноември – сряда, “Края на света”. Емблематичната дата 11.11. ще бъде ознаменувана в клуб L.A. Нострадамус ще ви посреща на входа на клуба и ще направи на всеки един от вас прогноза. Табелки за аварийни изходи, комплекти за спешна медицинска помощ и библии, както и пророчески емблеми може да видите в клуба. Черни коридори и звукова сирена ще допълват апокалиптичната картина в столичния клуб.

На 18 ноември- сряда, “Рок парти”.За първи път в столичния клуб L.A. ще звучи само рок музика – най-добрите хитове, най- класните рок парчета изпълнени от най-популярните рок идоли. Не пропускайте да видите рок имиджа на танцьорките в L.A. Колекция от китари ще бъде представена по време на първото рок парти. Чуйте рок хитовете на 80-тте и 90-тте. Облечете си рокерското кожено яке с капси и елата да се забавляваме заедно.

Петък и събота – специалното участие на Весела Бонева Vessy

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2009 г.