Невена Цонева цопна в чалгата? Видео!

Гледай „Десет нощи“ онлайн – линк 1, линк 2

Звездата на Music Idol Невена Цонева се завръща! След шумни съдебни битки, тя се откъсна от „оковите“ на Вирджиния рекърдс. И преди да е изгубила цялата си младост в съсухрящи дейности като обикаляне по съдилища, певицата пуска „Десет нощи“.

Певица или певачка? Ето тук е големият въпрос. Защото, според мнозина, Невена Цонева изглежда като евтина поп-фолк „принцеска“ в новото си видео. То е реализирано от Йордан Петков. Същият снима основно поп-фолк хитове – като започнете от Роксана и завършите с Джена или Алисия. А музиката е на самата Невена Цонева, текстът – също. Ако не одобрявате „модните визии“ на доскоро „невинното и чистосърдечно момиченце“ Невенка Цонева, то сърдете се на дизейнерката Незабравка Недялкова. Тя я издокара толкова „незабравимо“. Аранжиментът е на Венелин Венков, кадър на „Ку-ку бенд“. Още един повод да класифицираме „Десет нощи“ като чалга проект!

Фирмата на Невена Цонева се нарича Seventeen, т.е. певицата започва да се самопродуцира. Ето, и песните сама си пише. Явно от душата й потичат по-огнени ритми и по-провокативни идеи. Дали Невена Цонева е заблудила мнозина и ще се окаже една палава тигрица, предстои да разберем.

Коментари (1)

Публикувано в на 24 март 2013 г.