Невена (Music Idol) и Тони („Е-самота“) с концерт пред НДК!

Невена и Тони за първи път на една сцена!!!

Вечерта на дивите е на открито пред НДК тази събота!!!

На 25 октомври (тази събота) Невена ще направи лайв на открито пред НДК!!!

Носителката на наградите за дебют на годината и на БГ Радио, и на телевизия ММ, ще изпее умопомрачителни класики като Hero и What A Feeling, плюс парче от своя дебютен солов албум Без Страх (също отличен с много музикални награди и номинации, издаден от Вирджиния Рекърдс).

Баладата от албума на Невена се казва Some Kind Of Miracle и е авторска песен на световноизвестната авторка на безспорни хитове като Unbreak My Heart на Тони Брекстън, I Don’t Wanna Miss A Thing на Аеросмит и още куп мегапопулярни парчета – Даян Уорън.

След дълго отсъствие от музикалната сцена, същата вечер към Невена ще се присъедини и певицата Тони!

Тя ще изпее своите най-големи хитове Е-самота, Както преди и Поглед на дете в акустичен вариант с пиано и китара в акомпанимент на Краси от Д2 и Радослав Славчев от Сафо.

За феновете ще има и премиера на съвсем новия сингъл на Тони – Break of Day! Тони работи върху нов репертоар и обещава скоро ново парче и видео.

Концертът на дивите е организиран от Балкан Стар и е в рамките на представянето на нов модел Mercedes-Benz, чиито продажби ще стартират официално у нас и на световния пазар на 18 октомври.

Начало: 19.00 часа

Снимка: Вирджиния рекърдс

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2008 г.