Нети разкрива тайните от тъжното си детство при Гала

Нети в „На кафе”: Носих дрехите на починалия ми баща

Нети направи разтърсващи признания в ефира на Нова ТВ. Актрисата сподели пред Гала, че е била дълго чакано дете.

Едва 12-годишна загубила баща си. Като всяко дете в тази възраст, Нети изживяла тежко загубата на родителя си.

„Бяхме много близки. Разбирахме се без думи”, разкри тя в „На кафе” и допълни, че често обличала неговите дрехи, а като неосъзнат бунт срещу действителността дори си обръснала главата.

Баща й бил лекар по професия, който смятал за малко несериозни артистичните увлечения на единствената си дъщеря и затова не й позволявал да учи танци. Затова пък Нети получавала пълна подкрепа от майка си.

След смъртта на баща си звездата на Театъра на българската армия започнала да изучава танцовото изкуство. По-късно използвала уменията си пред комисията в НАТФИЗ, където била приета първа по успех в класа на Стефан Данаилов.

Пред Гала Нети разказа и за приятелските отношения, които поддържа вече десет години с майката и бабата на Дони, от които често получава кулинарни съвети.

За първи път в ефир актрисата демонстрира уменията си по степ, а на финала на разговора Гала сбъдна една от детските мечти на гостенката си – да овладее до съвършенство индийските танци. Само за няколко минути нежната половинка на Дони беше превърната в истинска индийка и получи ценен урок от майсторката на източните ритми Капка Кумар.

пълен запис от предаването можете да видите тук: http://play.novatv.bg/play/235021/?autostart=true

Коментари (2)

Публикувано в на 20 октомври 2010 г.