Нечувани глезотии посрещат звездите за Джаз Феста в Банско

Римски масаж с мед и мляко за Джейми Дейвис в Банско

Камелия Тодорова и Васил Петров релаксират с терапия от злато и хайвер

Легендарният шоколадов баритон и любимец на Клинт Йистуд – Джейми Дейвис (на снимката), който ще закрие джаз-фестивала в Банско на 13 август, ще релаксира с уникален римски масаж с мед и мляко в СПА-центъра на хотел Лъки Банско, където ще отседне за няколко дни. Той ще бъде настанен в луксозен ВИП-апартамент, а негови съседи ще бъдат родните джаз-легенди Васил Петров и Камелия Тодорова.

Мениджърите на Лъки подготвят специална изненада за звездите – менюто включва специалитети от интернационалната кухня, които отличават ресторант Лъки Банско от другите заведения в курорта. Легендите на джаза ще опитат филе от елен, свинско с манатарки, печено свинско филе с карамелизирана коричка и Демиглас сос, както и апептитен стек от сьомга със сос от едрозърнеста горчица. Джейми Дейвис ще се радва на вниманието на главния готвач на ресторанта, който специално разработи салата „Лъки Банско” за звездата.

Засега ВИП-гостите на фестивала не са изявили никакви капризи, но ще могат да се насладят на всички екстри, които предлага най-титулуваният хотел в Банско.

Сред тях е уникалният СПА-център, който предлага екзотични терапии като ексфолиация с морска кал и морски водорасли, хамам масаж с морски водорасли и запазаната марка на Лъки – расул терапия с лечебна кал.

Звездите ще изпробват и луксозната терапия за лице на Мария Галанд, със златен прашец и хайвер, която има стягащ и подмладяващ ефект.

За меломаните, гости на фестивала, също има изненади – промоционални пакетни цени за нощувки, както и намаленията на екзотичните СПА-услуги в хотела, който предлага уникалната програма за трайно редуциране на теглото без глад Лъки Фит.

Програма Банско Джаз Фест 09 /08.08.2009 – 13.08.2009/

8 Август 09
Васил Петров & Мери Танева + Биг Бенд Благоевград – България
Ото Хейниц трио – Чехия
Клеър Тийл – Англия

9 Август 09
Мачей Шикала Трио – Полша
Марио Станчев Трио – Франция
Кейко Борйесон и УомаДжаз – Япония/Италия

10 Август 09
Камелия Тодорова – България
Джазекс – Украйна
Джуди Луис трио – Израел

11 Август 09
Бротър Хууд – Швейцария
Фор Бонс джаз комбо – Унгария
Кенди Делфър – Холандия

12 Август 09
Михаела Рабич & Робърт Павлик квартет – Австрия
Аксел Цвингенбергер – Германия
Ъруин Луис Латин и неговият бенд – Сащ

13 Август 09
Джейми Дейвис + Фестивален Биг Бед Банско, диригент маестро Янко Миладинов
Рой Пауъл Пийк – експириънс трио – Норвегия
Яхия Халил Бенд – Египет

Всички концерти започват от 20 ч.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2009 г.