Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит от Черна любов – нека се запознаем

Звездите в премиерния сериал „Черна любов“ по DIEMA FAMILY

Неслихан Атагюл от малка има мечта, която преследва неотклонно – да стане истинска филмова звезда. Днес тя е само на 25 години, а вече е на върха на кариерата си в южната ни съседка. Неслихан е голямата звезда в премиерния сериал „Черна любов“ – от 20 ноември от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY. Силното й екранно присъствие подчертава популярният актьор Бурак Йозчивит, спечелил критиката и зрителите с ролята си на Бали бей от „Великолепният век“. В „Черна любов“ героите на Неслихан и Бурак представят красивата любовна история на Нихан и Кемал. И тъй като принадлежат на два различни свята, двамата преминават през съдбоносна раздяла и драматични изпитания, за да се борят докрай за любовта си.

Неслихан Атагюл решава да стане актриса когато е само на осем години, докато гледа един от нашумелите турски филми. На 13 години тя връчва на майка си номера на кастингова агенция и така при нея идва шансът да изиграе Денис в хитовия сериал „Листопад“ – тогава е само на 14 години. Първото от многото си отличия тя печели още с първата си роля в игралния филм „Първа любов“ – наградата за млада надежда на филмовия фестивал „Златният пашкул“. Следва поредица от участия в реклами и скоро тя попада в полезрението на някои от известните режисьори.

Безспорно обаче „Двете лица на Истанбул“ е сериалът, който преобръща живота на Неслихан и в професионален, и в личен план. Именно на снимачната площадка на изключително нашумелия сериал, който българските зрители гледаха отново по DIEMA FAMILY, тя среща бъдещия си съпруг – обичания актьор Кадир Догулу. Двамата се превръщат в звездната двойка на турското кино и само три години след първата им среща сключват брак през юли 2016 година. „Постигнах успехи, омъжих се. Засега всичко върви добре. Надявам се така да продължи“, казва Неслихан в интервю за „Хабертюрк“. След сватбата и пищната церемония влюбените Неслихан и Кадир се отдават на романтична ваканция на Малдивите, като и до днес светлините на прожекторите не спират да следят всеки техен ход.

Медиите не отместват вниманието си и от другата звезда в „Черна любов“ – Бурак Йозчивит. Той също среща на снимачната площадка голямата си любов – Фахрие Евджен. Събират ги снимките на хитовия сериал „Чучулигата“, като днес двамата компенсират натоварените работни графици с непрестанни съобщения. „Ние много добре се познаваме, между нас не може да съществува проблем. Няма друга като Фахрие, която да проявява такова разбиране“, казва Бурак в едно от интервютата си, което можете да прочетете тук.

„Аз съм работохолик и колкото и да се изморя, не спирам“, признава актьорът, който също не крие интереса си към игралното кино. Междувременно Бурак привлича вниманието и заради изявите си на модния подиум, като през 2005 г. е отличен в конкурса Best Model of Turkey и печели второ място в Best Model of the World. Още любопитни подробности за звездите Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит вижте във видеото от „На кафе“ тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 ноември 2017 г.