Нешка Робева ожени своя ученичка за Мистър България 2000

Нешка Робева венча своя танцьорка за Мистър България 2000

Поразяващата уста от шоуто ВИП Денс подари на младоженците картина от Светлин Русев

Все още мокра от боите картина, творение на големия художник Светлин Русев, подари на младоженците Магдалена и Радой Джамалови кумата Нешка Робева, съобщава агенция ВИП Комюникейшън.

Булката, която бе облечена с уникална рокля-бижу с шлейф от модна къща Принцес, е професионална танцьорка от шоуто на поразяващата уста от ВИП Денс.

В момента младата дама работи като асистент в предаването на Димитър Цонев „В неделя с…”. Не случайно именно Цонев покани Маги за втория танц, веднага след като младоженецът – Мистър България 2000 и настоящ инженер, изтанцува с нея традиционния сватбен танц. Водещият зарадва младоженците с красив комплект за вино, обсипан с камъни Сваровски.

Кумата, в тон с амплоато си, показа, че все още е неуморима на дансинга, и игра хоро до сутринта. Заедно с кума – Ставрос Теодоропулос, те показаха и магията на гръцките стъпки.

След венчавката в църквата Света София, сватбата се е пренесе в ресторант Скай плаза, който бе напълно пременен от сватбена агенция Диаманти. Преди няколко месеца диамантената агенция организира и приказната сватба на Наталия Гуркова.

Младоженците, които се запознаха преди 6 години в градинката на Кристал, вече са на меден месец е във Флоренция и Венеция.

Снимка: ВИП Комюникейшън

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2009 г.