НеСемейни войни раздава 10 000 лева

Забавления и положителни емоции с „НеСемейни войни“ днес от 18.00 ч. по NOVA

Новият сезон на обичаната семейна телевизионна игра тази вечер започва с първата несемейна битка на Сумистите и Волейболистките

На 15 януари в 18.00 ч. „Семейни войни“ ще изненада зрителите с нов сезон и специални епизоди, в които общото между участниците е не роднинската им връзка, а професията – волейболистки, сумисти, танцьори, актьори, готвачи и репортери. Ивомира Пехливанова надникна зад кулисите на предаването и показа някои от звездните участници в „НеСемейни войни“.

„Играят четири отбора и общото между тях е, че са концентрирани около някаква професия. Тези хора са повече от семейство, защото прекарват много време заедно. Те играят много сърцато и са много сплотени. Неслучайно два от отборите са спортисти – те винаги имат воля за победа и се борят и за последната точка“, сподели продуцентът Атанас Маринов.

Тази сутрин той и водещият Цветомир Иванов пък премериха сили срещу водещата Гала и Зейнеб в ефира на „На кафе”, където разказаха и какво могат да очакват зрителите в новия сезон на предаването.

В първия в историята на предаването турнир се изправят четири отбора – Сумисти, Волейболистки, Актьори и Танцьори. На принципа всеки срещу всеки, в следващите шест епизода те ще се борят за всяка точка от всеки рунд, които ще се прибавят към тяхното индивидуално класиране. На финала ще спечели този отбор, който е събрал най-много точки от срещите и бързи пари, а наградата, която ще грабне победителят, е 10 000 лв.

Не пропускайте първия двубой в „НеСемейни войни“ между Сумисти и Волейболистки – от 18.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Как да пусна Nova Play без реклами? Инсталирайте браузъра Opera; инсталирайте добавка VideoSegments; Отворете добавката като натиснете кино клапата горе вдясно, под знака X за затваряне на „Опера“; Оставете „Play“ за Content, изберете „Skip“ за AdContent, Advertisement, Intro, Credits, Cutscene, Offtop, Interactive, Scam в списъка.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 януари 2018 г.