Непознатата Андреа проговаря пред Сашо Диков

ДИКOFF: Футболната звезда Димитър Бербатов в ексклузивно интервю

На 25 май в ДИКOFF ще видите Андреа, Корнелия Нинова, Тодор Славков, Калин Сърменов и ексклузивно интервю на живо с Димитър Бербатов

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия.

Познаваме Теодора Андреева като поп-фолк певицата Андреа, но какво не знаем за нея? Русокосата красавица сяда срещу Сашо Диков за един малко по-различен разговор. Къде е границата на мечтите й, какво я мотивира и тежи ли й ролята на „лошо момиче”? Тази събота от 16:00 часа.

Жените в политиката. Дори Бойко Борисов призна, че във властта трябва да има повече дами, защото се справят по-добре с тежките политически дела. Корнелия Нинова безспорно е една от тях и 42-рото Народно събрание отново отвори врати за нея. Как мина първата седмица на новия Парламент и какво правителство ни чака? Корнелия Нинова в студиото на ДИКOFF.

Наследникът на Първия. След като изборните резултати успяха да разгневят Тодор Славков, той избра ефира на Нова телевизия, за да говори за първи път публично за политика – така, както той я разбира. Ще си поиска ли пак държавата обратно и има ли кой да му я даде?

Актьор, музикант, съдия в Dancing Stars, директор на Сатиричния театър… Какво още е Калин Сърменов ще разберете лично от него тази събота. Той покани Сашо Диков в кабинета си в театъра, където се допускат малцина. Съжалява ли, че е в директорския стол, а не в пленарната зала и тлее ли още конфликтът с колегите му от театъра? Отговори на тези и на още любопитни въпроси – само в ДИКOFF по Нова телевизия.

Димитър Бербатов на живо в студиото на Сашо Диков. Разговор, който не бива да изпускате, дори и да не си падате по футбола. В едно от редките си телевизионни интервюта Златното момче ще говори открито за себе си, плановете за бъдещето и мечтите, които чакат ред, за да се сбъднат. Някои са родени победители.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис

Коментари (0)

Публикувано в на 24 май 2013 г.