„Непобедим Банзуке“ – риалити с щури изпитания по AXN Sci-Fi с онлайн видео и снимки

„Непобедим Банзуке“ – риалити с щури изпитания по AXN Sci-Fi

Акценти от филмовата програма на канали AXN за 2 – 8 август 2012 г.

AXN: ГРАД ОТЧАЯНИЕ
5 август, неделя, от 22:00 ч.

В малкия град Деспърейшън (Отчаяние) в щата Невада броди нещо зловещо…Нарича се ТАК и се представя за полицай, за данамира жертви, патрулирайки по почти пустото шосе. Вклопката му попадат известният писател ДЖОНИ МАРИНВИЛ; РАЛФ И ЕЛИ КАРВЪР и техният син ДЕЙВИД, чиято вяра може да се окаже разковничето заунищожаването на ТАК, и МЕРИ и ПИТЪР ДЖАКСЪН, които откриват у себе си неподозирана смелост, борейки се със звяра. Властта на Так над пустинните животни го прави още по-неуязвим за обединилите се хора, които трябва да победят звяра, за да се спасят.

С участието на: Том Скерит, Стийвън Уебър, Анабет Гиш, Чарлз Дърнинг

 

AXN SCI-FI: Непобедим Банзуке
1-3 август от 13:00ч.

Участници от цял свят се състезават в една странна смесица от физически изпитания в Непобедим Банзуке. Претендентите ще се подложат на някои от най-лудите и най-фантастични изпитания, показвани някога по телевизията, с повече от дузина индивидуални състезания.

Епизод 1: В това изпитание членовете на отбор от двама тръгват от двете страни на клатещ се мост.  Те имат само 60 секунди да се срещнат по средата, без да използват ръцете си или да паднат. Ще успее ли да се събере двойката или двамата ще се окажат на земята?

 

AXN Sci-Fi: ОДИСЕЙ 5
4 и 5 август от 21:15 ч.

Членовете на екипажа на космическата совалка „Одисей” стават ужасени свидетели на това как Земята експлоадира от околоземна орбита. Командирът Чък Тагарт, неговият син, един генетик, един астронавт и една телевизионна репортерка, успяват да се спасят и срещат в космоса тайнствено същество, което им предлага да ги върне обратно във времето с пет години, за да се опитат да спасят Земята. Разполагайки само с част от компютърен код, в който се споменава за„Левиатан”, Тагарт е решен да спаси планетата. Петимата от „Одисей”обаче разбират, че дори най-малкото действие от тяхна страна може бързо да промени хода на историята по неочаквани и потенциално катастрофални начини. Затова те трябва да се сплотят и да действат много внимателно, за да успее спасителна мисия.

С участието на: Питър Уелър, Кристофър Горам, Лезли Силва

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юли 2012 г.