Ненчо, Криско и компания на купон след Капките – снимки с онлайн видео и снимки

Ненчо, Криско и компания на купон след Капките – снимки

Щур купон след финала на „Като две капки вода“! Участници и жури ударно отпразнуваха края на сезона. Вижте влюбените Ненчо и Йоана (снимки)

Истински купон се развихри след вчерашния зрелищен финал на „Като две капки вода“. Участниците отпразнуваха победата на Ненчо и края на сезона в заведението на Кремена Халваджиян. Почти в пълен състав екипът на шоуто не щади усмивки пред фотографите.

Заведението се пукаше по шевовете, а на партито присъстваха и половинките на повечето звезди.

След като Ненчо спря да се крие и официално призна, че с Йоана Драгнева са заедно, реши да я вземе, за да сподели радостта му от победата.

Рачков също присъстваше, но без екранната си половинка Зуека. Въпреки това, не остана сам, очарователната Мария Игнатова не се отлепи от него цялата вечер.

Криско и Нона също не се посвениха да отпразнуват края на зрелищното предаване предаване.

Освен участниците в заведението присъстваше и цялото семейство Халваджиян. Кремена и Маги бяха придружени от сина им Бебо и съпругата му Алекс Енева.

Естествено за къде е купонът без менторите на звездите, а именно Етиен Леви и Георги Низамов. Двамата също не щадяха усмивки.

Двете красиви и безкрайно талантливи актриси от „Аламинут“ се забавляваха и щуряха в заведението. Те побързаха да се нащракат с Алекс и Румен Угрински.

Въпреки, че не участва в шоуто певицата-миньонче Поли Генова също не изпусна възможността да се позабавлява на гранд събитието. На нея също и предстои ожесточена надпревара в „И аз го мога“, чиито финал е в сряда.

Разгледай снимките –

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2015 г.