Ненчо Илчев готвач в „Щипка сол“ със Силвена Роу

Комикът-магьосник Ненчо Илчев се появява с артистичен апломб в студиото на Силвена Роу – тази събота от 18:00 часа в „Щипка сол” по bTV

Тази събота, 26 октомври, от 18:00 часа в „Щипка сол” по bTV Силвена Роу ще предизвика кулинарните възможности на атрактивния комик Ненчо Илчев в приготвянето на есенно меню – карпачо от червено цвекло с козе сирене, пъдпъдък с бекон и винен сос и крамбъл с круши и бадеми.

Един от най-емблематичните герои на „Комиците” ще следва неотлъчно съветите на топ шефа на Великобритания и с нейно съдействие ще създадат една нетрадиционна обстановка в предаването. Паралелно с готвенето Ненчо завладява студиото с  магия, като прави фокуси с наличните предмети, с които разполага, а именно – хранителни продукти като наденички, моркови и др.

В студиото се включват госпожа Кичка и нейният отбор по бридж. Кулинарните предизвикателства на „Щипка сол” в този епизод са особено романтични и най-вече в момента, когато готвачът Пеньо Иванов излиза на сцената и подарява на Силвена Роу една негова стихосбирка за любовта.

В какво се превръщат водещите, произвеждат ли моркови ушите на Силвена Роу и намери ли се нова асистентка за Ненчо, ще стане ясно в събота от 18:00 часа в „Щипка сол” – шоуто, което омагьосва по bTV.

Необходимите продукти за менюто, което Силвена Роу ще приготви можете да видите ТУК.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2013 г.