Нека бъде талант! Виж изпълненията от втория полуфинал по bTV

Уникални изпълнения по време на втория полуфинал в “България търси талант”

Вторият полуфинал в “България търси талант” мина по мед и масло в понеделник вечерта. Сред претендентите за финалисти бяха три от най-добрите певици в шоуто, танцьори, барман и още куп таланти.

Имитаторът на Майкъл Джексън – Федя Райчев не изневери на идола си и изпълни зашеметяващ трибют в негова чест. „Thriller” беше представена с удивителна хореография и уникални сценични костюми.

Федя Райчев – България Търси Талант 26.04.2010

Битката между певиците беше наистина оспорвана, като голямата конкуренция беше между 14-годишната Николета Станойкова и 11-годишната Ана-Мария Янакиева, които вдигнаха на крака публиката с изпълненията си „I Will Always Love You” на Уитни Хюстън и “Fighter” на Кристина Агилера.

Ана Мария – България Търси Талант 26.04.2010

България търси талант – Николета Станойкова на полуфинал

57-годишната акробатка Емилия Иванова отново остави без дъх всички, изпълнявайки страховития акробатичен номер кордеволан, и то без никакво обезопасяване.

България търси талант – Емилия Иванова на полуфинал

Имитаторът Звезделин Минков разсмя до сълзи публиката с перфектно преобразяване в образите на Никола Анастасов, Георги Парцалев, Тодор Колев и Луи дьо Фюнес.

България търси талант – Звезделин Минков на полуфинал

Иван Кaиванов, който впечатли журито на кастинга с брилянтното си изпълнение на Том Джоунс, този път изпя „Strangers In the Night” по невъобразим начин, съчетавайки стила на Франк Синатра и Луис Армстронг.

България търси талант – Иван Караиванов Дилайла

Хип-хоп формацията „The Center” пък впечатлиха с оригинална хореография, влизайки в ролята на взвод командоси и дори сформираха танк на сцената, използвайки не друго, а собствените си тела.

България търси талант – The Center на полуфинал

Атрактивният барман Тихомир Михайлов за пореден път вдигна градуса на настроението, и то буквално, защото жонглираше със запалени бутилки. За съжаление накрая Маги Халваджиян не разреши на Мария и Алекс дори да опитат коктейлите… все пак бяха на работа. Изпълнетието не мина и без няколко гафчета, които развалиха кефа.

България търси талант – Тихомир Михайлов на полуфинал

Елена Накова отново рецитира авторска поезия с посуда в уста, но този път усложни номера си… в чашата, която крепеше с уста вече имаше и вода. Въпреки това, журито не беше задоволено – необходима бе повече фантазия.

България търси талант – Елена Накова на полуфинал

В неделя ще станат ясни имената на вторите финалисти в «България търси талант», които ще се присъединят към вече класиралите се момчета от «Ефект» и Beat 4 Fun. Единият от тях отново ще бъде избран от зрителите, а Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Kазасян ще трябва да избират между втория и третия в класирането.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 април 2010 г.