Недей да „Cry Baby“, гледай свежа премиера от Cee Lo Green!


Cee Lo Green с нов сингъл – “Cry Baby” – и видео клип към него

След големия хит “Forget You” и последващите сингли – “It’s OK”, “Bright Lights Bigger City” и “I Want You” от соловия албум “The Lady Killer” на Cee Lo Green – чаровният певец пусна сингъла “Cry Baby”. Веселото парче, в което се пее за неминуема, но и не толкова трагична раздяла, е съпроводено от още по-забавен клип със специалното участие на Jaleel “Urkel” White.

Актьорът е познат на телевизионната публика от хитовия сериал “Family Matters” от 90-те години, където White играе ролята на смешния зубър с огромните очила, на когото всички се подиграват. В клипа към “Cry Baby” обаче вече порасналият комедиант е в ролята на самия Cee Lo, изпълнявайки образа с присъщия за певеца стил и самочувствие.

Новото видео на Cee Lo Green е заснето в един ден, като за 13-те часа работа и благодарение на интензивната хореография, White значително е развил танцувалните си способности, споделя актьорът за MTV.com. Като допълнение към закачливата идея в клипа е и елегантният стил на всички, които участват в него, тъй като те са облечени в изисканите дрехи, характерни за 50-те години на миналия век. Този ретро стил е вече запазена марка за Cee Lo, като облеклото и декорите в “Cry Baby” напомнят за клипа към хитовия сингъл “Forget You”.

Изненадата е, че във видеото към “Cry Baby” самият Cee Lo въобще не се появява на екрана, но това не е недостатък, защото White изпълва пространството с чара, уникалната си усмивка и забавни движения под ритъма на веселото парче. “Cry Baby” е петият сингъл от успешния албум “The Lady Killer”, който дебютира под #9 в класацията Billboard 200 в края на миналата година.

Албумът “The Lady Killer” на Cee Lo Green е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 август 2011 г.