Не така, брат!: Целувки по ноти последен епизод

Мишо с разбито сърце на финала на уеб тийн сериала „Не така, брат!:„Целувки по ноти”

Последният епизод от сезона ще постави пред изпитание отношенията на двойките в сериала

В последния епизод за този сезон на уеб тийн сериала „Не така, брат!“ Мишо е изправен пред поредното предизвикателство. Малкият гений е с гипсиран крак вкъщи, а неговата приятелка Ива, заминава за Троян със своите родители, където ще прекара лятната ваканция с Роби – порасналия син на тяхно приятелско семейство.

Ива е искрено впечатлена от Роби, който се оказва европейски шампион по физика, говорещ шест езика. Това обаче няма да се хареса на Мишо, който усеща конкуренция и започва да изпитва ревност към своята любима. Както винаги Дидо се включва със съвет как Мишо да задържи Ива до себе си. Но този съвет си има цена, като този път тя се измерва в евро.

Въпреки всички усилия, които Мишо полага, за да задържи Ива до себе си, накрая сърцето му е отново разбито. Защо въпреки хармоничните отношения между Ива и Мишо се стига до такъв обрат? Как ще постъпи Мишо? Разберете във Vbox7.com.

Докато Мишо се опитва да оправи отношенията си с Ива, Беа и Дидо стягат багажа си за Париж, правейки план за екскурзията. Двамата имат много различни очаквания за романтичната дестинация. Желанието на всеки от тях да посети различни места прераства в спор. Беа, вбесена, отказва да замине и оставя Дидо сам с билетите. Ще успее ли по-големият брат да умилостиви любимата си и заедно да отидат до едно от най-романтичните места в света, гледайте тази сряда във Vbox7.com.

Какъв е ключът към щастливата връзка? Дали Мишо и Ива ще останат заедно? Ще заминат ли Дидо и Беа за Париж? Не пропускайте последния епизод за сезона на „Не така, брат!:„Целувки по ноти”.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 юли 2017 г.