Не така, брат! – Краят на играта

Нови герои и съдбовни обрати в новия сезон на „Не така, брат!“

Уеб тийн сериала се завръща с нов сезон на 14 март във Vbox7.com

С нов сезон, нови герои и съдбовни обрати, уеб тийн сериалът „Не така, брат!“, прави невероятно завръщане във Vbox7.com. От 14 март любимите герои от сериала – Мишо, Дидо, Беа и Блага, отново ще зарадват своите фенове с нови комични и заплетени ситуации, а този път сезонът носи името „Краят на играта“.

И в новия сезон Мишо ще продължи да се бори с предизвикателствата в любовта, а брат му Дидо ще бъде в готовност да му помага с различни и не особено уместни съвети. За Дидо обаче предстои важна година. Заедно със своята приятелка Беа, той е готов да скъса с училищните проблеми, защото през тази година завършват 12 клас и абитуриентския бал е напът да изправи всички на нокти.

Сред новостите в сериала е и участието на Мона Гочева, която ще се нареди до тийнейджърската плеяда от звезди. Мона е автор и водещ на видео поредицата „Секс лафче“ във Vbox7.com, посветена на любовта и отношенията с над 40 хиляди фена онлайн. Каква ще бъде ролята й в новия сезон на „Не така, брат!“ и дали появата й ще обърка и без това заплетените отношения в сериала, ще научим от 14 март във Vbox7.com. Още няколко нови лица предстои да влязат в сериала, но кои са те, феновете ще разберат скоро.

Не само за учениците в сериала предстоят интересни събития. Как ще се развият отношенията между преподавателите по музика и физкултура, Велева и Дочев? Гледайте от 14 март във Vbox7.com.

“Не така, брат!“ е първият уеб сериал в България с над 150 000 фенове онлайн и над 35 милиона гледания онлайн. През 2017 година сериалът беше отличен с наградата за „Най-добър уеб сериал“ от международния медиен фестивал Mediamixx в Солун.

Какво предстои за героите от сериала? Вижте тук >>>

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 1 март 2018 г.