Не така, брат Краят на играта еп. 1

Епичен сблъсък в името на любовта открива премиерния епизод на „Не така, брат“ – „Краят на играта“

Новият сезон идва с два ексклузивни епизода в премиерната седмица

Тежки разговори и съдбовни избори очакват любимите герои в първия епизод от новия сезон на уеб тийн сериала „Не така, брат“ – „Краят на играта“, който стартира днес във Vbox7.com.

В стартовата седмица феновете ще могат да се насладят на два епизода, като втория феновете ще могат да гледат на 17 март във Vbox7.com.

След като спечели сърцето на Блага, Мишо е изправен пред голямо предизвикателство в името на любовта и то се казва Дочев – учителят по физкултура и баща на Блага. Недоверието и бащиният инстинкт на учителя, ще са основната причина новата двойка да бъде под непрекъснато зорко наблюдение и да не остава насаме. Твърдо решен да извоюва малко лично пространство за двамата, Мишо провежда сериозен мъжки разговор с Дочев. До какво ще доведе той, не пропускайте да научите в пилотния епизод от новия сезон на „Не така, брат“.

Докато малкият гений търси начин да преодолее изпитанията, на които е подложен от Дочев, брат му Дидо трябва сериозно да се замисли за „професионалното си бъдеще“. По-големият брат и половинката му Беатрис са на прага на нов етап от живота си, който започва с избора на специалност, за която искат да кандидатстват. Беа е ентусиазирана и категорична в избора си. В същото време липсата на интерес и амбиция от страна на Дидо, ще я подтикнат да му помогне при вземането на съдбовното решение.

Напрежението и въздържанието ескалират и в отношенията между Дочев и неговата възлюбена – учителката по музика Велева. Неодобрението на Блага, принуждава Велева да наложи вето на чувствата и симпатиите си към учителя по физкултура. Как ще се отрази това на Дочев, разберете в първия епизод на новия сезон на „Не така, брат!“ – „Краят на играта“.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 март 2018 г.