Не така, брат еп. 8 нов сезон – Изневяра и шпионаж

Изневяра, шпионаж и нови правила в „Не така, брат“

Мишо е изправен пред невъзможен избор

Мишо въвежда основно правило в отношенията си с Блага, а Дидо изневерява на Беатрис в новия епизод на „Не така, брат“. Задава ли се краят на връзката между Дидо и Беа, разберете в най-новия епизод на уеб тийн сериала във Vbox7.com.

Битката в конкурса по физика между Мишо и Блага става безмилостно жестока и внася напрежение във връзката им. За да запази пламъка на любовта, малкият гений въвежда правило „без разговори на тема физика“. Желанието за отличие принуждава Блага да шпионира любимия си, което го изправя пред невъзможен избор. Кое обаче е по-важно за Мишо, Блага или физиката?

Докато малкият гений търси начин да успокои обтегнатите си отношения с любимата, връзката на Дидо и Беатрис е истинско бойно поле. Беа е обсебена от мисълта, че по-големият брат ѝ изневерява и започва да го следи изкъсо. Постоянните ѝ подозрения го напрягат и търпението му е на път да се изчерпа. Дидо излиза на кафе с Таня – основната причина за ревността на Беатрис, и срещата им завършва с целувка.

Докато двамата братя преминават през нови перипетии, Дочев и Велева са изправени пред първото си предизвикателство като двойка. След романтична филмова вечер учителите установяват големите си различия в духовен план.

Как ще се справи Мишо с невъзможния избор? Какво накара Дидо да изневери на Беатрис и ще преодолеят ли големите си различия Дочев и Велева? Отговорите ви очакват в новия епизод на „Не така, брат“ първо във Vbox7.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 април 2018 г.