Не се мятай от балкона! Спечели скок с парашут от Радио ENERGY!

Радио Energy търси най-екстремния си слушател!

Само за един ден се регистрираха 130 души

Радио ENERGY за пореден път подарява на верните си слушатели награда, която няма да забравят никога. Тя не е материална, но на победителя ще донесе усещане, каквото със сигурност не е изпитвал преди. Този месец радио ENERGY търси най-авантюристично настроения си фен, за да му подари тандемен скок с парашут.

Място за притеснения няма – победителят ще осъществи скока с инструктор на парашутен клуб SKYDIVE PLOVDIV, а и при днешните напреднали технологии няма опасност парашутът му да не се отвори. Всеки модерен парашут е снабден със система, която го отваря автоматично, ако парашутистът се забави. Свободното падане трае само 60 секунди, но както подсказва английската дума за скок с парашут – skydive („небесно гмуркане”) – това вероятно ще е най-вълнуващата минута в живота на новоизлюпения парашутист. След 60-секундното свободно падане с 240 км/ч, парашутът се отваря и следва 5-минутен полет над земята с… 15 км/час! 🙂 Това означава, че щастливият победител ще има достатъчно време, в което да се наслади на невероятната гледка под него.

Обратното броене до първия скок във въздуха на един верен слушател на радио ENERGY вече започна – регистрацията на сайта на радиото www.nrj.bg стартира и ще продължи още три седмици. Спокойно може да се каже, че конкуренцията е голяма, тъй като само за един ден се регистрираха 130 души. За да участват, феновете на ENERGY трябва да попълнят формуляра и да разкажат с няколко думи за най-екстремното си преживяване. Накрая екипът на радио ENERGY ще избере най-големия авантюрист, който ще сбъдне една от най-старите мечти на човека – да полети във въздуха!

Виж страницата на Радио ENERGY в Slusham.com!

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2010 г.