Не пропускай по „Диема“ – избраните филми за 5 – 8 ноември с онлайн видео и снимки

Не пропускай по „Диема“ – избраните филми за 5 – 8 ноември

Акценти от филмовата програма на „Диема“ за периода 5-и ноември (четвъртък) – 8 ноември (неделя)

„Полицейска история II” – „Police Story 2”
По „Диема”, четвъртък, 05.11.2009 г., 22:00 ч.
Жанр: екшън
Режисьор: Джеки Чан
Участват: Джеки Чан, Маги Чюнг, Бени Лай, Бил Тънг и др.
Година: 1988
Държава: Хонг Конг

Въпреки успеха си в залавянето на престъпници, неправдоподобните работни методи на Кевин Чан го изпращат в по-низшите етажи на професията, като е понижен в обикновен регулировчик.

Но има и нещо друго. Човекът, когото той е поставил зад решетките, сега е вън от затвора и се е отдал на това да превърне живота му в ад. И докато престъпникът се опитва да очерни неговия живот и този на приятелката му, полицията го привиква да им сътрудничи в опасен случай, в който роля имат 10 милиона долара…

„Непреклонните” – „True Grit”
По „Диема”, петък, 06.11.2009 г., 22:00 ч.
Жанр: уестърн
Режисьор: Хари Хатауей
Участват: Джон Уейн, Ким Дарби, Глен Кампбел и др.
Година: 1969
Държава: САЩ

През 1970 година Джон Уейн печели наградата на Академията за уникално доброто си изпълнение на пияния, недодялан и абсолютно безстрашен едноок американски маршал Рустър Когбърн. Своенравният Рустър е нает от вироглава девойка (Ким Дарби) да открие човека, убил баща й избягал със семейните спестявания. Когато „работодателката” на Когбърн настоява да го придружи стария стрелец, прехвърчат искри. Ситуацията става от проблемна в катастрофална, когато един неопитен тексаски рейнджър (Глен Кампбел) също се присъединява. Сълзи и смях придружават дивото действие в този необикновен уестърн…

„Строго секретно!” – „Top Secret!”
По „Диема”, събота, 07.11.2009 г., 20:00 ч.
Жанр: екшън комедия
Режисьор: Пол Лийф
Участват: Вал Килмър, Люси Гътъридж, Питър Кушинг, Омар Шариф, Уорън Кларк и др.
Година: 1984
Държава: САЩ

Ако седите и се чудите дали хора, създали „Голо оръжие” са луди, то отговорът е „да”! И „Строго сектерно!” доказва това безусловно!

В „Строго секретно!” американската рок звезда Ник Ривърс (Вал Килмър) се изправя срещу ужасяващото военно командване на Източна Германия. Това се превръща в надпревара с времето, като Ник се съюзява с Хилари Фламънд (Люси Гътъридж), която иска да открие баща си, преди той да е създал универсалното супер оръжие – Полярната мина. С развитието на действието „Строго секретно!” се превръща във военна епопея с Елвис привкус или иначе казано в онова, което „Самолет!” направи с филмите за злополуки.

„Къл Завоевателят” – „Kull The Conqueror”
По „Диема”, неделя, 08.11.2009 г., 20:30 ч.
Жанр: екшън
Режисьор: Джон Николела
Участват: Кевин Сарбо, Карина Ломбарт, Тиа Карере и др.
Година: 1995
Държава: САЩ

Eкшън супеp звездaтa Кевин Сopбo („Xеpкулес: Легендapните пътешествия“) се впускa в титaничнa биткa със злoтo в poлятa нa Къл Зaвoевaтеля – безстpaшен вapвapин и безмилoстен вoйн, кoйтo блaгoдapение нa несpaвнимите си умения и смелoст стaвa кpaл.

Бoгoтвopен oт пoдaниците си зapaди мъдpoсттa, с кoятo упpaвлявa, и oбичaн oт кpaсивaтa пpopoчицa Зapетa (Кapинa Лoмбaт) зapaди дoблесттa си, Къл бъpзo се пpевpъщa в смъpтoнoсен вpaг нa силите нa мpaкa в лицетo нa злaтa Aкивaшa (Tиa Кapеpе). Сегa единственaтa нaдеждa зa спaсениетo нa кpaлствoтo и живoтa нa женaтa, кoятo oбичa, е в pъцете нa Къл. Пpигoтвете се зa зpелищен сблъсък със силите нa злoтo в тoвa изпълненo с екшън фентъзи пpиключение.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2009 г.