Не на шега: Коко Каменаров е осиновил Хилда Казасян (+видео)

Случката е факт от преди 20 години, а другата изненада е, че Коко е дипломиран лекар

На 30 март (сряда) Иван и Андрей бяха в компанията на чаровното семейство на Радина Червенова и Коко Каменаров.

Радина и Коко са заедно от 15 години и въпреки това не са си омръзнали въобще.

„7 дни в седмицата, по 24 часа на ден сме заедно и не си доскучаваме!” – заяви гордо Радина. По едно време дори се появила идея двамата да водят новини в тандем. „Много висок рейтинг щяхме да имаме!” – съжалява за неосъществения план новинарката.

На въпрос как запазват страстта в семейството си, Коко отговори: „От Господа! На човек или му се случва, или не! Трябва да изпитваш удоволствие!”.

Радина пък отвърна: „Понякога адски много ме дразни!”. Когато се получи така, водещата на новинарската емисия на БНТ наказвала съпруга си с 40-секундно мълчание.

ТВ семейството имат общо 4 деца. „Те ни помагат, за да сме здраво стъпили на земята и отговорни! Много са умни, разумни и свестни!” – коментира Радина.

Освен това обаче, Иван и Андрей бяха научили, че двойката телевизионери имат и пето дете. Коко призна, че наистина е разписал документ за осиновяване. Той сподели, че покойният Вили Казасян още преди 20 години разписал истински документ, с който дал на Коко даром лицето Хилда Казасян.

Стана ясно и това, че Каменаров наистина е завършил медицина като има и диплома от 95-та година за общопрактикуващ лекар.

Радина се обяви за по-романтичната половинка в тяхната връзка и много обича да прави изненади на съпруга си. Според новинарката, редовният секс е много важен за дългогодишната връзка и двамата го практикуват винаги, когато им се иска. Радина и Коко редовно осъмвали в сладък лаф и чай, защото умеят и обичат да си говорят.

„Много е хубаво човек да е женен!” – заключи единодушно двойката.

Двамата шоумени посрещнаха и топ водещия на телевизия MSAT и зам.-председател на Варненския общински съвет – Неделчо Михайлов. Редовният обект на шеговити предавания сподели пред Иван и Андрей разсъжденията си за телевизията, жените и за това как един боксьор става общински съветник.

В момента Михайлов е накрая на втория си мандат като общински съветник във Варна. Той разкри, че един мандат „тежи” 1240 гласа, а скандалното лице на MSAT получил доверието на 2681 негови съграждани, похвали се нескромно той.

Варненецът имал неблагоразумието да употреби боксьорските си възможности върху директора на училището, в което учил. Ето защо след казармата непокорният спортист завършил вечерно училище.

Неделчо има общо 3 брака.

Михайлов призна, че от 23 декември 1998 година не пие, защото тогава е извършил голяма алкохолна беля. Въпреки че не употребява концентриран алкохол, Неделчо е отчаян фен на бялото вино.

Според самия водещ, предаването му е магнит за луди и пенсионери. Михайлов обясни защо Бойко Борисов още не е гостувал при него: „В събота премиерът е свободен, но тогава аз нямам шоу!”.

Шоуто на Иван и Андрей 30.03.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей 30.03.2011 (част 1/2)

„Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимки: Явор Иванов

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2011 г.