Не ме оставяй еп. 66, 67, 68, 69, 70 от 20, 21, 22, 23, 24.02.2017

66 епизод
Една вечна любов!

След една магическа среща, Адриан и Паулина отново са заедно. И сега, когато никой и нищо не ги разделя, те решават да не чакат нито минута повече, за да се съберат завинаги.

При новината за предстоящата сватба, Гонсало приема очарован и решава той да заведе дъщеря си до олтара. В същото време, Нурия не може да понесе идеята да види сестра си щастлива. Така у нея се заражда нов план как да премахне най-важното нещо за Паулина.

Валентина е записана с името Олмедо. По този начин, Маурисио продължава да бъде един Фонсека, за да запази наследството на Камило. Също както Адриан и Паулина си обещават, Мау и Валентина се заклеват да бъдат завинаги заедно, също като морската звезда… тяхната любов да бъде вечна.

Адриан посещава Хулиета, за да ѝ съобщи за годежа си с Паулина. Като научава, тя реагира по много изненадващо неприятен начин…

Дали Хулиета ще е способна да раздели още веднъж Паулина и брат си?!

67 епизод
Сватбата на Адриан и Паулина!

Като научава, че брат ѝ ще се жени за Паулина, Хулиета се чувства отново предадена от Адриан. С огромна омраза, тя замисля план как да се отърве от Паулина завинаги.

С наближаване на сватбата на сестра ѝ, Нурия се преструва на щастлива. По този начин, тя си спечелва покана за празненството, а за нея е възможност да провали живота на Паулина като нарани Валентина.

Най-накрая, след шест години на различни препятствия, любовта триумфира. Адриан и Паулина застават пред олтара, за да се превърнат в съпруг и съпруга пред присъстващите близки и приятели.

Докато се провежда церемонията, Хулиета се опитва да избяга от психиатрията с намерението да попречи на сватбата на брат си… Дали ще успее?!

68 епизод
Краят на една любов!

Хулиета успява да избяга от психиатрията с единственото намерение завинаги да отдалечи Паулина от брат си. Като пристига на празненството, изненадващо се среща с Нурия и двете в съюз осъществяват отмъщението си.

Скоро, голямото щастие е прекъснато от Хулиета, която е успяла да се въоръжи и стреля. Адриан се притичва на помощ на любимата си и той пръв е уцелен. Като вижда пропуска си, тя отново стреля и ранява Паулина.

В същото време, в Испания, Доня Ремедиос прочита в картите си за опасността, на която е изложен Адриан. При вероятността от ужасна трагедия, Триана съобщава новината, че е бременна.

Тежко ранени, Паулина и Адриан са откарани в болницата. Междувременно, Нурия се страхува да не бъде разобличена от Ракел, която е станала свидетел на стрелбата ѝ по Валентина, при която Алфонсо е ранен.

Адриан и Паулина споделят и последния си дъх… слагайки край на една голяма любов…

69 епизод
Гонсало – без утеха!

След голямата трагедия – смъртта на Адриан и Паулина, Инес преживява инфаркт, който разклаща живота ѝ. Без да може да направи нещо, за да я спаси, Гастон остава безутешен след нейната кончина.

Триана научава, че Адриан е мъртъв. Разбита след тази новина, тя решава да запази в тайна своята бременност, от страх да не би Хулиета да се опита да я нарани.

Гонсало е безутешен и решава да се върне в къщата на семейство Мурат, за да се грижи за внуците си. Сега те са сираци и за това, той и Нурия поемат грижите за тях.

Нурия претърпява катастрофа, докато се бори с Валентина, която се опитва да нарани. И тъй като е бременна, тя не може да бъде приета и се оказва в опасност да остане без крака.

70 епизод
Валентина и Мау са разделени!

Валентина се връща в колежа след преживяната тежка трагедия. И сред подигравки, съучениците ѝ я нараняват и тормозят, наричайки я племенница на една убийца.

Възползвайки се от момента, Нурия замисля план как да се отърве от Валентина и да я изпрати колкото се може по-далеч от Пуерто Есперанса. Така тя иска да си отмъсти и да поеме контрола в дома на семейство Мурат.

Най-накрая е въздадена справедливост и Хулиета е осъдена на двадесет години затвор за убийството на Адриан Олмедо и Паулина Мурат. Докато разследват кой може да е стрелял по Алфонсо, се заражда подозрението, че е имало и втори стрелец-убиец.

Повлиян от Нурия, Гонсало решава да изпрати внучката си в чужбина. Със сълзи в очите, Мау и Валентина са разделени за първи път и без никаква възможност да се сбогуват. След този жесток акт, Валентина започва да набира омраза към дядо си.

Дали Мау и Валентина ще се съберат отново?!

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Не ме оставяй

Коментари (1)

Публикувано в на 17 февруари 2017 г.