Не ме оставяй еп. 61, 62, 63, 64, 65 от 13, 14, 15, 16, 17.02.2017 с онлайн видео и снимки

Не ме оставяй еп. 61, 62, 63, 64, 65 от 13, 14, 15, 16, 17.02.2017

61 епизод
Адриан и Валентина се запознават!

Най-накрая, Адриан и Паулина разговарят на своя плаж за истината около тяхната провалена връзка. Те стигат до взаимно съгласие, за доброто на дъщеря си: решават тя да приеме фамилното име Олмедо и да остане в Пуерто Есперанса под попечителството на майка си.

При много емоционална среща, Адриан и Валентина се запознават. С очи, пълни със сълзи от щастие, баща и дъщеря споделят известно време насаме в опит да си върнат изгубеното време. Установяват, че имат много общо, и по-специално – страстта им към морето и гмуркането.

Нурия започват да подозира, че Леонел ѝ изневерява. Заинтригувана от това, тя моли Гонсало за помощ, за да наеме детектив, който да събере доказателства, а след това да го накарат да си плати за измяната.

Както и си го е представяла, Паулина отново се чувства привлечена от Адриан. Нейните чувства към него се съживяват, но са още по-силни сега, когато се е върнал в живота ѝ покрай дъщеря им. Дали Валентина ще успее да ги събере веднъж завинаги?!

62 епизод
Хулиета е лишена от свобода!

Като вижда в каква ужасна ситуация се намира Ракел, Гонсало приема да даде свободата на Инес. След новината за развода, Гастон решава да поиска ръката на Инес и да започнат един нов живот заедно.

Нетърпелива да получи свободата си, Хулиета очаква пристигането на брат си, за да излезе веднъж завинаги от психиатричната клиника. Но след появата на Валентина в живота му, Адриан променя плановете си и отказва на сестра си възможността да излезе, за да я държи далеч от своя живот.

Моника решава да повлия на поведението на сина си преди да е направил грешна стъпка. От своя страна, Рене не иска да ходи във военното училище, а лошото му поведение се дължи на негодуванието, което изпитва към баща си.

Накрая, след като не ѝ дават свободата, в главата на Хулиета започват да се въртят лоши мисли по адрес на Паулина. И сега, тя отново е виновна за отдалечаването на Адриан и отново я приема за свой враг.

63 епизод
„Пау, все още те обичам!“

Триана се чувства обезсърчена като вижда как Адриан се изпълва със щастие от факта, че е в Пуерто Есперанса. Все пак, както дъщеря му, така и Паулина са основна пречка в тяхната връзка.

Объркан от всичко случило се, Адриан се изповядва пред Хайме и разкрива своите чувства към Паулина, които въобще не са се променили. И тази любов, която се е зародила преди време между тях, се засилва все повече.

Гонсало потвърждава подозренията си и открива заедно с Нурия, че Леонел изневерява на съпругата си с Дебора. Възмутени от предателството на своите любовници, Мурат решават да ги изхвърлят от живота си като при това ги лишат от лукса и удобствата, които имат.

Животът на Рене е в опасност. В опит да избяга от майка си, той решава да живее на улицата. Но измамната възможност да спечели лесни пари става причина да пребият Рене и така той се оказва в болницата.

64 епизод
Адриан е свободен!

След като Рене е пребит заради опит за кражба, здравословното му състояние е много тежко. Като научава това, Гонсало пристига в Лос Анджелис с на децдата да види синовете си и да си ги върне.

Рене е поставен под изкуствена кома, за да спасят живота му. Разстроени, Моника и Гонсало забравят за различията си и се обединяват за доброто на децата си.

Случката с Мурат не отчайва Леонел. Той решава да не стои със скръстени ръце и да си отмъсти. В съучастие с Дебора, те открадват парите, които Гонсало трябва да получи от продажбата на хотела.

Триана се връща в Испания заедно с майка си. Тя се чувства разбита след случилото се в Пуерто Есперанса. След като анализира трудната ситуация, тя решава да даде свободата на Адриан и да анулират годежа си.

Как ще реагира Адриан при този неочакван обрат?!

65 епизод
Отново заедно!

Любовта е такава… понякога не се предава, друг път умира, а понякога е вечна като тази, която Адриан изпитва към Паулина. За това, Триана решава да сложи край на годежа им и да му даде свободата.

След доста тежки моменти, Рене се събужда от комата. Като вижда Паулина и баща си, той изгубва контрол над емоциите си и ги изгонва от живота си завинаги. Моника не иска да гледа как страда сина ѝ, тя го подкрепя и моли Гонсало да ги остави да живеят на мира.

При завръщането в Пуерто Есперанса, Гонсало получава ужасната новина, че Дебора и Леонел са откраднали всичките пари от банковата му сметка, оставяйки го в руини. Алфонсо предлага своята помощ, защото не иска да вижда как приятеля му затъва.

Накрая, Валентина и Мау се завръщат от Испания с новината, че Триана няма да идва. Замислена, Паулина решава да изясни мислите си преди да започне да се надява да се събере с Адриан отново. Най-изненадващо, двамата се срещат. В един магически момент и без никакви думи, двамата отново слагат ново начало на своята връзка и голяма любов.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Не ме оставяй

Коментари (1)

Публикувано в на 10 февруари 2017 г.