Не ме оставяй еп. 121, 122, 123, 124, 125 от 08, 09, 10, 11, 12.05.2017

121 епизод
Мау е решен да се бори за Валентина!

Леонел купува обичта на сина си като му подарява луксозна кола. И така, малко по малко, връзката между тях разцъфтява. В същото време, Бето и Чело се чувстват все по-отхвърлени и разочаровани от поведението на Тобиас.

Валентина се опитва да избегне разговор за чувствата си и за целувката между нея и Мау. Решена да забрави, тя се дистанцира, въпреки че сърцето ѝ крещи, че между двамата може да съществува връзка, тъй като не са брат и сестра наистина.

Гонсало предлага на Алан възможността да работи в Маува. Намерението му е в бъдеще, Алан да стане собственик на един от ресторантите в хотела, където таланта и отдадеността му ще го превърнат в световно известен майстор-готвач.

122 епизод
Освалдо в затвора!

Освалдо е арестуван по обвинение за измама в хотел Маува. Той е отведен в министерството и започва да подозира, че намеренията на Маите не са никак добри – тя е единствения човек, който е знаел неговите парили.

Фернанда научава, че баща ѝ е претърпял ужасна самолетна катастрофа и за нещастие, не успява да оцелее. След тази новина, тя не само благодари на Алексис, че я е спасил, но също така, че е запазил живота ѝ като не ѝ е позволил да се качи на самолета.

Гонсало се опитва да убеди Леонел да оттегли обвинението срещу Освалдо и да не допуска да го осъдят. Въпреки неговите молби, той прави точно обратното – твърдо е решен да го натопи и да го накара да плати за измамата.

Нурия се опитва да се освободи и успява да избяга от затвора си. Точно в този момент, когато вярва, че се е спасила, пристига Хулиета и двете се сборичкват… Коя ли ще спечели?!

123 епизод
Хулиета наказва Нурия!

Маите получава призовка от прокуратурата да даде показания за измамата в хотел Маува. Под лошото влияние на Леонел, тя излъгва пред закона и с показанията си лишава Освалдо от възможността да излезе на свобода.

Рене започва да замисля план да работи незаконно като организира тайни залагания. Той разчита на Каролина като съучастник. Рене успява да спечели лесни пари без да подозира, че животът му може да се окаже в голяма опасност.

Хулиета променя мнението си и решава да не убива Нурия. В замяна на това, предпочита да я накара да страда по най-жестокия начин – дава ѝ антикоагулант и залива ръцете ѝ с корозивен препарат. Като част от злия си план, също така съобщава на полицията, изпълнявайки обещанието да я остави свободна.

Решен да спечели Валентина, Мау има брилянтна идея да демонстрира любовта си чрез блог в Интернет. В него, той може да изрази своите чувства анонимно, но с намерението малко по малко да разкрие истинската си самоличност и да покаже своята вечна любов.

124 епизод
Нурия губи всичко!

Здравословното състояние на Хайме се влошава и Алмудена иска да му помогне. В този случай, тайната е разкрита от Алан, който от чисто любопитство я наблюдава и погрешно разбира ситуацията, изпълнена с обич между двамата.

Нурия изгубва желанието си за живот като научава, че никога няма да може да контактува и че ръцете ѝ не могат да се излекуват. Освен това, Тобиас ѝ показва цялата си омраза, която изпитва и дълбокото си разочарование от факта, че тя е истинската му майка.

Хулиета се чувства доволна, че е въздала справедливост и е причинила на Нурия това, което заслужава. Щастието ѝ обаче трае кратко като научава, че Адриана се сближава със семейство Мурат и дори мисли да отведе Тобиас в Испания.

Леонел научава за нещастния инцидент, който е претърпяла съпругата му и иска да поговори с нея, преди да я вкарат в затвора. Като я вижда толкова обезобразена, той се наслаждава като се подиграва с нея и ѝ обещава да се погрижи за сина ѝ.

125 епизод
Анхелика и Моника спасяват Освалдо!

Алан се разочарова от Алмудена, убеден, че тя поддържа тайна връзка с Хайме. Без да може да се оправдае или изясни положението, тя предпочита да замълчи и да се възползва от това недоразумение, за да се отдалечи и да загърби чувствата си към него.

Мау си поема въздух след толкова много конфликти и решава да заведе Валентина на едно много специално място, за да си спомнят времето, което са били заедно с Паулина и Адриан. И така, двамата се гмуркат дълбоко в морето, за да се насладят на прекрасните гледки.

Моника и Анхелика са решени да докажат невинността на Освалдо на всяка цена. За това, приемат, че те трябва да поговорят с Дебора, за да намерят доказателства срещу Леонел.

Фабрицио заподозира, че Хулиета е измъчвала Нурия. Сега се страхува, че живота на Адриана е в опасност, докато съжителства с леля си.

Дали Адриана ще успее да разкрие истинските намерения на Хулиета преди да нарани още някого?!

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Не ме оставяй

Коментари (2)

Публикувано в на 6 май 2017 г.