NCAA Bracket 2022: Актуализации на изпитите в неделя, Мартска скоба за лудост, Баскетболен турнир на NCAA

Мартенската лудост официално пристигна. Екипът на NCAA Tournament пусна 68-те отбора на живо по CBS в неделя вечерта, така че сеитбата беше заключена, мачовете бяха решени и трайната игра на балона най-накрая излезе.

В горната част на скобата Гонзалес, както се очакваше, спечели номер 1 в общия номер и ще играе извън Западния регион. Булдогите са класирани за пети път под номер 1 под Марк Фу и за втори път от много години влиза в състезанието като номер 1 в общото класиране. Аризона (Южен регион), Канзас (Централен Запад) и Бейлор (Източен регион) са семена номер 1.

Обърн (Средния Запад) и Кентъки (Изток) са отборите от следващия ред в групата. На 2-ро място бяха Виланова (юг) и Дюк (запад) крайните поставени под номер 2 в полето.

В играта с балон Ричмънд направи някои промени в пейзажа в неделя, след като спечели A-10 и открадна оферти от отбори в балона. Комисията каза, че последните четири отбора, които кацнаха, са Индиана, Нотр Дам, Рудърс и Уайоминг. Дейтън, Оклахома, SMU и Texas A&M обаче нямаха късмет, тъй като бяха първите отбори, които напуснаха терена тази година.

Ето няколко съвета от турнирната скоба на NCAA за 2022 г. в изпитната неделя.

1. Гонзо с номер 1 като цяло получава твърдо равенство

Като награда за това, че завърши на първо място в общото класиране на турнира, отборът залепи Джакс с регионална ръкавица. На запад херцог бр. 2, Texas Tech no. 3 и Арканзас №. 4. Всеки от тези отбори може да бъде във финалната четворка и всеки от тях ще представи уникални предизвикателства, ако се изправи срещу Гонзалес. Сега булдогите са първият отбор в турнира по причина и имат материалите да се справят с тежко равенство. Но това е бруталната част, която можеше да получи. Пътят им към финалната четворка за трети път в последните четири мача включва само един от Арканзас и Дюк или Texas Tech, което е лоша писта и те със сигурност щяха да го заслужат.

READ  Акциите в Хонконг водят до загуби; Фед, среща на BOJ тази седмица

2. Ричмънд открадва мястото на Дейтън

Победата на Ричмънд над поставения под номер 1 Дейвидсън в неделния мач за титлата А-10 хвърли голям участник в микса в мача на последния ден. Победата, която отдалечи Дейтън от последния отбор Вътре Домейн за първия отбор Вън Field – Точката, потвърдена от председателя на баскетболния отбор на NCAA Division I Том Бърнет в предаването на CBS. Това беше двоен удар, след като Ричмънд Флайърс бяха нокаутирани от А-10 в събота.

3. Тенеси си върши работата с 3-то поставено място

Въпреки че спечели състезанието на SEC и влезе във финала на Шоуто за избор в неделя с 15 от 15 финалисти, Тенеси завърши номер 3 на юг – очевидно най-ниско класираният отбор. Нека обясня на моя колега Мат Норландер.

Виждайки блоковете на запад като 3-местен и Duke като 2-местен е голям шок за системата. Но в лицето му може да работи. Херцогът е по-успешен на юг, отколкото на запад, а вълците имат реален шанс да продължат невероятно дълбокия си турнир за няколко седмици.

Щракнете тук, за да получите своя Състезателна скоба на NCAA за печат И трябва да се види Скоби на Джери Палм Преди началото на изпитното шоу.

Чакането свърши, скобите са тук! Върнете се към вашите басейни Присъединете се към нашите предизвикателства за мъже и жени Играйте на камион и мечтано пътуване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.