Най-яката Хелоуин снимка печели шантава награда от The Voice!

Хелоуин фотоконкурсът на The Voice търси най-ефектните костюми за празника на Вси светии

Ужасно ужасяващ или супер смешен, твоят костюм за Хелоуин непременно трябва да бъде показан във Фейсбук групата на THE VOICE RADIO/TV, защото може да ти донесе награда

Навечерието на Вси светии е време на трескваво обмисляне на най-ефектния костюм за страховития празник. Тази година The Voice дава още една причина да развихриш въображението си – най-оригиналните костюми печелят страхотни нагарди, съвсем в духа на празника.

Какво ще избереш  – да се метнеш на метлата или да се обуеш в памперс, да си сложиш кофа на главата или просто да изрежеш две дупки за очи в чаршафа, остава твое решение.

Можеш да се маскираш по всякакъв начин, но не забравяй да се снимаш и да публикуваш снимка във Фейсбук групата на THE VOICE RADIO/TV. След това автоматично участваш в конкурс за най-харесвана снимка от всички в групата.

Двама от София и двама от Пловдив с най-много гласове в „Харесва ми“ ще получат страхотна награда за деня на Вси светии – фантастична прическа и уникален грим от салони за красота в двата града.

Качи една своя маскарадна снимка във Фейсбук групата на THE VOICE RADIO/TV и задължително напиши в кой град би искал да ти направят адските прическа и грим – София или Пловдив. Можеш да участваш и с най-шантавата си хелоинска снимка, като я пратиш на e-mail win@thevoice.eu

Посети Фейсбук страницата сега: http://www.facebook.com/group.php?gid=171789329631

Виж секцията на The Voice в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2010 г.