Най-тайнствените градове и явления на земята от Discovery Channel с онлайн видео и снимки

Най-тайнствените градове и явления на земята от Discovery Channel

Новата поредица на Discovery Channel „Какво може да е това?“ разбулва мистериите около  шест от най-тайнствените градове и явления на земята

Премиерата на предаването ще се състои на 1-ви януари от 20:00 ч.

Изцяло новата поредица „Какво може да е това?“ на Discovery Channel използва модерни технологии и сателитни изображения, за да преоткрие обекти и градове, които са били изгубени преди хиляди години.

Всеки епизод използва изображения, които се оказват възможен ключ към разкриването на местоположението на Райската градина, а други са запечатали огромни вълни цунами, които сякаш просто изчезват.

От 1-ви януари от 20:00 ч. предаването разкрива едни от най-тайнствените обекти на земята, сред които амазонският златен град Ел Дорадо, зловещото кървавочервено езеро в Багдад и водовъртеж в океана с размерите на американския щат Кънектикът.

С помощта на експерти и свидетели зрителите имат възможност да се запознаят с изображенията, които предизвикват въпроса: „Какво може да е това?“.

Премиерната поредица включва и впечатляващи изображения, които водят към огромни мистерии – от „окото на Сахара“ с размер, надхвърлящ 40 км., през впечатляващите облаци, издигащи се от остров в Индийския океан, до откритието на астронавта от НАСА Майк Барат, заснето от Международната космическа станция, което описва странен пръстен в леда на най-старото и мистериозно езеро на Земята.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 декември 2015 г.