Най-смешните хора пеят във „Великолепната шесторка“! (видео, галерия)

Албена Михова и Тома оглавиха временната класация във „Великолепната шесторка”

Даренията за проекта „Семейство за всяко дете” вече са близо 85 000

Дуетът Албена и Тома е начело във временното класиране на „Великолепната шесторка”, стана ясно в епизода на шоуто снощи.Двамата събраха 16 458 есемеса, или 27% от всички зрителски гласове до момента.

С 24% на второ място са Бони и Емо Чолаков, а след тях се нареждат Валентина Войкова и Кольо Гилъна, Йорданка Благоева и Наско от БТР, Тони Димитрова и Славчо Пеев, и Теди Кацарова и Николай Мартинов.

Кои обаче ще бъдат седмичните победители, ще стане ясно във вторник от 20.00 часа по bTV.

В подкрепа на дуетите  четвъртък на сцената на «Великолепната шесторка» се изявиха най-обичаните комедийни актьори в България от предаванията «Комиците», «Аламинут», «Господари на ефира», «Пълна лудница», филма «Мисия Лондон» и токшоуто «Денят е прекрасен».

Специално послание към зрителите на шоуто отправи и световната поп звезда Енрике Иглесиас в ексклузивното си интервю за bTV.

„Всяко нещо, което е свързано с децата, е страхотно. Децата са бъдещето на всяка страна и ако това е сериозна кампания и наистина стигне до нуждаещите се, това е много важно.  Участвал съм в много благотворителни инициативи за децата. Обичам децата, затова за мен всяко хубаво нещо, което се прави за тях, е изключително важно. Обръщам се към всички зрители в България – щом това е свързано с УНИЦЕФ и с шоуто, което гледате в момента, съм сигурен, че каузата е добра за децата на България”. Даренията за проекта „Семейство за всяко дете” вече са близо 85 000.

Звездните дуети вече избраха песните, с които ще се представят на концерта във вторник. Теди и Николай ще изпълнят парче на Мадона, Бони и Емо избраха песен на Лейди Гага, Йорданка Благоева и Наско – на Роби Уилиямс, Тони и Славчо – хит на Дзукеро, Албена и Тома – парче на Шакира, а Кольо и Валя – златен хит на Том Джоунс. Те ще се изявят заедно с най-добрите танцови групи на България.

Галерия от шоуто:Великолепната Шесторка 30.09.10 Част 1

Великолепната Шесторка 30.09.10 Част 2

Великолепната Шесторка 30.09.10 Част 3

Коментари (1)

Публикувано в на 2 октомври 2010 г.