Най-красивата омъжена българка се готви за участие на „Мисис Свят”

Дамата е журналист по професия, захвана се с борба срещу рака на маточната шийка

В началото на годината, с пищна церемония на сцената на предаването „Огледала”,Станислава Стратиева-Колева бе избрана за най-красива омъжена българка за 2009 г.

Зрителите на bTV имаха възможност да се насладят на церемонията по коронясването, както и да се запознаят с каузата на която се посвети призьорката, а именно – борбата с рака на маточната шийка.

Станислава е на 31 години от Стара Загора. Омъжена, с дъщеричка на две години. Журналист по професия. През 2006 г. тя получава признание от асоциацията „Здраве и Красота” за „Най-стилна светска личност” в област медии.

На 22 ноември Станислава ще има възможност да покаже своят интелект и пленителен чар в най-големия световен конкурс за омъжени дами „Мисис Свят” http://www.mrsworld.com/.

Тази година световната централа е избрала домакин на събитието да бъде един от най –луксозните курорти, разположен на брега на индийския океан Вунг Тай във Виетнам.

Над 60 красавици от цял свят ще омагьосат публиката в пищна феерия от цветове и музика, излъчвана директно по националните телевизии на държавите участнички.

В три кръга те ще демонстрират своите таланти, национални одежди и официални тоалети изработени от най-добрите дизайнери в страните им. По време на цялостния им престой, в продължение на един месец дамите ще се срещат с множество медии, ще посещават различни обществени организации, културни институции и домове. Те ще демонстрират многообразието на своите култури и ще запознаят журито с каузите на които са се посветили.

През цялата година Станислава Стратиева работи за разпространяване на информация, касаеща заболяването Рак на маточната шийка. В множество срещи организирани в по-големите градове на страната, българските жени имаха възможност да получат адекватна и коректна информация по проблема, да научат повече за начините на превенция и ваксинация срещу това коварно заболяване, както и да се запознаят със „Най-красивата българка за 2009г.” Станислава Стратиева.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 септември 2009 г.